fbpx
Plantegning Zoom

40.000 M2 FÆLLESAREAL, MULIGHED FOR DYREHOLD

Del bolig

CHARMERENDE OG UNIKT HJEM I GAMMEL KALVEHAVE

Velkommen til 1800-tallet! Nu kan I overtage nøglerne til dette yderst charmerende hjem, der står solidt plantet i Gammel Kalvehave på Sydsjælland. Moderniserede rammer og gamle, sjælfulde detaljer går hånd i hånd, så her får I virkelig en unik bolig ud over det sædvanlige.

Lejligheden er en del af en ejendom fra 1856. Der har altså boet utallige generationer før jer, som hver især har kunnet kalde Ny Vordingborgvej 32A for deres hjem. Nu er det jeres tur til at føre stafetten videre og skabe jeres egne traditioner og familiære stunder bag de fine, gamle vægge.

Indvendigt er hjemmet tydeligvis moderniseret og renoveret med stor respekt for de originale detaljer. Det store leverum kombinerer både dagligstue, spisestue og køkken, hvorfor I får glæde af et stort fællesområde, hvor man hele tiden kan se og snakke med hinanden. Her er der dømt trægulve, skråvægge og fritliggende bjælker, der sørger for et rustikt og unikt udtryk – meget lig dengang for 164 år siden. Køkkenet udmærker sig med en opvaskemaskine og pæne, hvide elementer. Endelig kalder pejsen på utallige hyggeaftener, når efterårsmørket rigtigt haler ind på det sydsjællandske.

Foruden det enorme leverum byder hjemmet på et stort badeværelse med brus og badekar, hele fem potentielle soveværelser og en hyggelig hems. Fra leverummet kan I desuden træde direkte ud på en skøn terrasse. Her er der altså god plads til hele børnefamilien – eller måske drømmer I om at starte et bofællesskab med fællesspisning, nærvær og plads til forskellighed? Mulighederne er mange her på Ny Vordingborgvej.

Beliggenheden i Gammel Kalvehave er endnu en god grund til at starte et nyt kapitel her på Sydsjælland. Her er der nemlig fredeligt og roligt med kort gåafstand til havet. I når den lidt større by Kalvehave i løbet af en fem minutters cykeltur, hvor I blandt andet finder Kalvehave Skole & Børnehus og LokalBrugsen. Ja, og så er hele Sydsjælland et naturskønt eventyr, der bare venter på at blive udforsket.

Tør I tage springet og starte et nyt liv på landet? Vi står i hvert fald klar til at byde jer velkommen.


Ny Vordingborgvej 32A, 1., 4771 Kalvehave
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
157
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1856
Ejerudgift pr. md.
1.498 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter