fbpx
Plantegning Zoom

VELBELIGGENDE VILLA TIL ISTANDSÆTTELSE MED SOLRIG HAVE OG GRIBSKOV FOR ENDEN AF VEJEN

Del bolig

Er I på udkig efter naturskønne omgivelser, som emmer af vaskeægte bondehusidyl, men hvor I samtidig ikke skal gå på kompromis med beliggenheden? Så skal I se med nu, hvor vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for dette charmerende hus fra 1775. Her venter jer 150 kvadratmeter fordelt ud på en spændende plantegning, og her venter alt, hvad I har behov for.

Indenfor bliver I mødt af en entré, og videre herfra finder I et depotrum, der tilbyder ekstra opbevaringsplads. Derudover findes et fint køkken og en fordelingsgang, der baner vejen til et badeværelse med separat brus. Gangen fører jer yderligere videre til to store soveværelser samt en charmerende udestue – her er der utrolig god plads i disse hjemlige rammer, og i forlængelse heraf nås et stort værksted med plads til både haveredskaber og cykler.

De resterende kvadratmeter udspiller sig på et køkken med fornuftig arbejdsplads, og videre herfra venter alrummet, der viser sig med en original Jøtul brændeovn og fine indretningsmuligheder. Slutteligt fås en kæmpemæssig stue, hvor der for enden heraf findes en fin hvælving, der baner vejen til endnu en stue. Med denne plantegning opstår et hav af forskellige muligheder, da noget af hjemmet kan udlejes, hvorfor udlejer kan nyde godt af eget køkken. Derudover er hjemmet også interessant for børnefamilien eller parret, der drømmer om luftige omgivelser.

Mårum er en charmerende landsby i Nordsjælland beliggende i Mårum Sogn ved Gribskov seks kilometer øst for Helsinge og fire kilometer nord for Kagerup. Der er 550 meter til Gribskov Naturbørnehave, under otte minutters cykeltur til Gribskov Lilleskole samt gode busforbindelser langs Tinghusevej. Udover de naturskønne områder kan I køre til Fredensborg Slot på blot 20 minutter, og på den halve tid venter et hav af forskellige indkøbsmuligheder.


Ny Mårumvej 163, 3230 Græsted
Pris:
1.225.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
642
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1775
Ejerudgift pr. md.
2.555 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter