fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE OG IDYLLISK BINDINGVÆRKSVILLA FRA 1800 - MULIGHED FOR AT BO TO FAMILIER!

Del bolig

UDLEJET TIL 01.01.2022. 

Velkommen til Nordstjernevej 2A – en spændende villa fra 1800’tallet med unikke detaljer! Her bliver du mødt af den store charmerende og gulmalende bindingsværksvilla med grønne sprossevinduer samt de originale detaljer. Tilmed en hyggelig gårdhave med den smukkeste stenbelægning og en dejlig solrig have.

Her er der tale om en villa i særklasse – den breder sig over hele 312 m2 på to gode etager, god planløsning og store rum at udfolde sig på. Du bliver budt velkommen i entréen med adgang til gæstetoilet i ældre stil og med trappe op til førstesalen. Dernæst træder du ind i en af husets mange store stuer med adgang til en suite hvorfra der er adgang til terrassen og haven gennem de store flotte sprossede døre. I forlængelse heraf forefindes et rummeligt køkkenalrum med køkkenø – i forbindelse med dette et virkturalierum. I stueetagen kan du også finde et værelse samt et godt bryggers med god opbevaringsplads samt plads til vaske- og tørretumbler. Stueetagen er præget af store rum, brændeovnshygge, læsestue og barområde – noget for enhver smag.

Førstesalen byder på tre rigtig gode og store værelser samt to gode badeværelser. Der er gode opbevaringsmuligheder og skabe. I hele villaen får du et uovertruffet lysindfald takket være de mange fine vinduer og døre.

Denne villa rummer på mange muligheder og kan evt. opdeles som et to familiers hus hvis det er ønsket. Dette er en unik villa med fritlagte bjælker, unikke gamle detaljer som fyldningsdøre og fine messinghåndtag. Hyggelig stenbelagt gårdhave samt hyggelig have med flisebelagt terrasse, haven byder også på et anneks der kan bruges til skur, overnattende gæster eller hyggelige udestue der kan forlænge sommeraftnerne. Have er lukkede med beplantning og pilehegn. Haven byder blandet andet på store birketræer, hyldeblomst, grantræer, æble- og pæretræer og meget mere. Så her får du en dejlig have.

Nordstjernevej 2A, 4340 Tølløse
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
312
Grund:
1017
Værelser:
9
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1800
Ejerudgift pr. md.
3.419 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter