fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SOLGT SOLGT SOLGT!

Del bolig

DER BLIVER IKKE AFHOLDT FLERE FREMVINSINGER. 

Bare 100 meter fra stranden har du nu mulighed for at overtage nøglerne til denne kvalitetssikre ferielejlighed, en skøn oase, som du vil elske at søge mod, når du trænger til et afbræk fra byens travle gadebillede.

Vi er ankommet til Nordre Strandvej i den skønne ferieby Helsingør, hvor gadebilledet summer af sjæl og historie, mens Helsingør Havn lokker med en autentisk atmosfære og byens mange restauranter, cafeer og kulturelle oplevelser står klar til at fornøje dig. Den smukke by ligger perfekt med skovbeklædte arealer og stranden lige ved hånden, så du altid kan nyde en vandretur under de frodige trætoppe eller en dejlig dag med sol på kinderne og friske dukkerter i havet. Her får du den perfekte kombination af et stemningsfyldt lokalmiljø og fredelig natur - helt ideelt for dig, der ønsker en feriebolig langt væk fra storbylarm, og så alligevel kun under en time fra Københavns pulserende centrum.

På adressen venter den fine fritidslejlighed i stueetagen af en indbydende ejendom med en super flot opgang, som straks skaber det helt rigtige førstehåndsindtryk.

Døren går op og du træder ind i en lys, let og luftig bolig med en behagelig atmosfære. Her drages du straks mod stuen, hvor det store vinduesparti lukker dagslyset behageligt ind og inviterer videre ud på din helt egen terrasse - en skøn oase, hvor du kan læne dig tilbage og nyde tilværelsen efter en dejlig dag ved vandet. Lejlighedens planløsningen er udnyttet således at du har et pænt badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter, mens køkkenet elegant er placeret langs den ene væg, der smelter sammen med stuen og skaber et dejligt, åbent miljø. Her kan du nemt indrette seng, sofa og spisebord eller eventuelt en bekvem sovesofa, som hurtigt forvandler rummet fra dag til nat. Denne skønne ferieoase skal opleves med egne øjne.

Kontakt os for en fremvisning. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Nordre Strandvej 2F, ST. 516., 3000 Helsingør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ukendt
Boligareal:
41
Grund:
0
Værelser:
1
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter