fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR VILLA MED CENTRAL BELIGGENHED I RØDOVRE!

Del bolig

Leder I efter en ny base til familien, der skal danne rammer om hverdagen i al dens form de næste mange år frem samtidig med, at I stiller høje krav til en central placering? Så har vi netop boligen til jer - velkommen indenfor i denne gedigne villa fra 1936, der fremstår velholdt både inde- og udefra. Villaen består af 161 kvm, mens der venter jer en lige så stor kælder, som I vil finde meget moderne og lys grundet boligens høje stueplan, der efterlader god vindues- og lofthøjde til en meget brugbar og indbydende kælder. Herudover er alle vinduer og døre er skiftet ud i 2020.

Grunden på 788 kvm byder på en dejlig bred indkørsel med tilhørende garage og nedgang til kælderen. Fra den småstensbelagte forhave er der indgang til boligen samt flisebelagt gang om til baghaven, der byder på en stor overdækket terrasse med plads til både loungesæt og spisebordssæt. Herudover kan I se frem til en stor privat græsplæne, hvor ungerne sikkert kan boltre sig.

Den veldisponerede plantegning byder i stueplan på 2 gode værelser, der begge har vinduer ud mod haven, et kombineret toilet og badeværelse samt 2 store stuer, der ligger i forbindelse med hinanden. Det moderne og meget stilrene køkken finder I i et rum for sig selv, og her kunne I evt. overveje, hvis I ønsker et køkkenalrum, om det var muligt at nedlægge væggen mellem køkkenet og den ene stue for at få lysindfald fra begge sider samt et mere moderne udtryk i form af et stort køkkenalrum.

I kælderplan kan I se frem til et utrolig lækker og meget nyere-renoveret kælder med højt til loftet og meget brugbare og indbydende rum. Kælderen er lige så stor som stueetagen, og her er det derfor oplagt at indrette og udnytte med værelser, hobbyrum, opholdsrum, eller hvad I nu lige står og mangler! Kælderen byder på 5 store disponible rum, hvoraf det ene har en lækker pejs, mens et af de andre har egen udgang op til indkørslen - dette ville være oplagt at tage i brug som teenageværelse eller til en eventuel virksomhed. Herudover finder I i kælderen et lækkert, moderne badeværelse med hvide elementer, der bliver fremhævet af det mørkere gulv. Alle rum er dejlig lyse og med spots i loftet - nogen med trægulve, der giver varme og charme, mens andre har smukke mørke fliser, som står i god kontrast til de mange hvide vægge.

Beliggenheden for villaen er meget attraktiv, da vi befinder os mindre end 10 kilometer fra Rådhuspladsen. I gåafstand fra boligen finder I skole, sportsklub, dagligvarebutikker m.m. samt naturskønne områder ved Kagsmosen. Der er desuden 15 minnutter til fods til Islev og Husum station. Der er ikke langt til tilkørslen på Motorring 3 eller Nordre Ringvej eller til Herlev Togstation, hvor der er direkte forbindelse med Indre By!

Nørrevangen 5, 2610 Rødovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
788
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter