fbpx
Plantegning Zoom

AARHUS C: TÆT PÅ DET HELE. PERFEKT TIL 4 PERSONER

Del bolig

I Aarhus findes ikke en bolig med meget bedre placering end denne rummelige lejlighed på hele 154 kvadratmeter i en murstensejendom fra 1909 beliggende i Øgadekvarteret på Nørregade! På grund af dens store størrelse er den meget dele- og familievenlig med hele fire værelser, køkken-alrum og badeværelse.

Når I træder ind i entréen, vil I finde, at der er et stort disponibelt rum på venstre hånd – skønt til opbevaring! Førstkommende rum herefter er det store køkken-alrum, hvor I nemt kan samles med venner og familie. Køkkenet byder på masser af skabsplads og udgang til en terrasse, der er mulig at have, fordi lejligheden er placeret på øverste etage i bygningen. Terrassen er vestvendt, så den fremstår derfor som et oplagt sted til at spise måltider i aftensolen!

Fra køkken-alrummet ligger der på højre side et kæmpestort værelse, der kan indrettes som soveværelse, stue, spisestue eller flere af de nævnte på samme tid. Ligesom boligens andre værelser fremstår det lyst og venligt med en god loftshøjde og fine vinduespartier, hvor solen skinner igennem først på dagen, fordi værelset er sydøstvendt.

Går I til venstre fra køkken-alrummet, træder I ind på en fordelingsgang, der fører til et pænt indrettet badeværelse med brus og yderligere tre værelser, hvor mulighederne for indretning igen er ufatteligt talrige. Soveværelse, gæsteværelse, stue, kontor og børneværelse er blot få af de muligheder, der er tilgængelige her. Mellem fordelingsgangen og køkkenet er der en højt placeret bordplade, der fungerer fremragende med barstole på række.

Lejlighedens forrygende beliggenhed gør det naturligvis nemt at komme rundt i byen med offentlig transport. Eksempelvis er der kun 230 meter til Nørreport, eller tre minutters gang, hvor letbanen kører, og flere busser fra København og andre dele af landet stopper.

Fra boligen er der kun en kilometer til Midtbyen, svarende til en cykeltur på fire minutter, hvor I kan shoppe, se seværdigheder, gå gode ture, tage i biografen, gå på museum og meget andet. I behøver dog ikke at tage derind for at komme ud at spise, da I er omgivet af caféer og restauranter i forvejen!

Der er også den fordel, at I kommer til at bo lige op ad Latinerkvarteret, der er det ældst bevarede kvarter i Aarhus med hyggelige butikker og god stemning.

I kommer til at have under en kilometer til vandet og 1,1 kilometer til kulturhuset Dokk1, svarende til en cykeltur på fire minutter, der blandt andet indeholder Aarhus Hovedbibliotek. Og for at gøre hverdagen endnu mere komfortabel, ligger der en REMA 1000 blot 130 meter nede ad gaden fra lejligheden!

I det hele taget er det en lejlighed i Aarhus C, hvor man kan blive ved med at tilføje fordele i forhold til beliggenheden. Det bliver ikke meget bedre end dette!

En stor lejlighed med en yderst fordelagtig placering i byen – lige til at flytte ind i!


Nørregade 38, 4. tv., 8000 Aarhus C
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
154
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1909
Ejerudgift pr. md.
1.516 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter