fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE, LYST RÆKKEHUS MED IDEEL BELIGGENHED NÆR BY, HAVN OG VAND

Del bolig

Et stenkast fra grøn natur, vand og alle Rudkøbings fristelser ligger et lyst og velholdt rækkehus, som kan huse alt fra børnefamilien til seniorparret. Helt klart et kig værd!

Der er på adressen tale om et lyst rækkehus fra 1900, der grundet løbende vedligeholdelse præsenterer sig ganske nydeligt. På grunden er der både plads til at nyde solens stråler lige så vel, som I her kan sysle med diverse hobbyaktiviteter. Her forefindes en vestvendt terrasse, der kan samle store og små om grillmaden, mens der udendørs også er en garage, et idyllisk drivhus og et værksted.

Indendørs venter 108 lyse og veludnyttede kvadratmeter. I stueplan forenes alle de fælles anliggender, da I her kan nyde en god samhørighed mellem køkken og stuemiljø. I stuen kan I både indrette jer med sofaafdeling og spisebord, mens terrassedørene herfra i de varme måneder giver jer anledning til at forbinde boligens inde- og udeliv.

I køkkenet møder I velholdte og tidløse materialer, mens der her også er god plads til en spisekrog. I stueplan er også en entré, et bryggers og et lyst badeværelse.

På første sal venter tre gode soveværelser, der alle nyder godt af et naturligt lysindfald. Hertil er et lyst badeværelse med ovenlysvindue.

På en ganske central placering i hyggelige Rudkøbing kommer I på denne adresse nær alle livets fornødenheder. 200 meter fra hoveddøren begynder alle byens fristelser at tilbyde sig, og her finder I alt lige fra alskens indkøbsmuligheder til butikker til madoplevelser. Er der børn på matriklen, kan de nyde en nem vej til skole og idrætshal, som er placeret under en kilometer herfra. Fra huset er I kun 400 meter fra den hyggelige lystbådehavn, hvor solen kan nydes i selskab med en gammeldags isvaffel. Et stenkast fra adressen indbyder Ørstedsparken til en masse naturskønne gåture i det fri.

Nørrebro 47, 5900 Rudkøbing
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
108
Grund:
248
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter