fbpx
Plantegning Zoom

MODEMODERNE VILLA MED EN FRODIG HAVE I NØDEBO

Del bolig

MODERNE VILLA MED EN FRODIG HAVE I NØDEBO

Her bydes I indenfor i en højtbeliggende skøn bolig, hvor et eksklusivt indre følger med et pragtfuldt område. Villaen på 110 Godt udnyttede kvadratmeter disponerer over tre værelser, gang, entré, bryggers, badeværelse samt et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen.

Selve køkkenet er super strømlinet med skarpe, rene linjer og en yderst moderne emhætte. Her kan I sagtens forestille jer at stå og kokkerere, da overblikket til familie og gæster er ligefremme. Vender I blikket mod resten af rummet, er dette særligt charmerende med nyere brændeovn, og så kan det indrettes med en behagelig sofakrog og et dejligt spiseområde – og med dobbeltdøre, der fører jer ud på terrassen, er der intet at sætte en finger på.

Leder I efter plads til det praktiske, tager bryggerset sig funktionelt ud med opbevaring, vaskefaciliteter og ekstra fryseelementer. Dette rum kan I holde fra gæsternes periferi, så entréen kan være pæn til dem. Hjemmets værelser kan I indrette, lige som I vil, om det er som kontor, hobbyrum eller soveværelser – det hele kan være her. Her er gennemgående  gulve, der især på værelserne, fremtræder i et nydeligt samspil med de skønne kig til udenfor. Vender I opmærksomheden mod hjemmets badeværelse, er også dette opført i tidløse elementer med bruseniche samt flotte armaturer.

Selve den højliggende grund, indeholder mange afslapningshjørner, om det er den store træterrasse eller havemøblerne i læ af træerne. Dette udeområde byder jer også på smukke blomsterbede, buske, køkkenhave og drivhus, så alle muligheder, for at skabe en lille oase, er tilstede. Grundet græsplænen inviteres der samtidig til leg, så alle behov kan mødes. På grunden er der også et brændeskur – hvilket jo er optimalt med brændeovn i stuen.

Kvarteret, I befinder jer i, byder på under en kilometer til Esrum Sø, hvor I kan gå fine ture, bade eller besøge kajakklubbens livlige "natur".- få meter fra huset føre en sti jer op i den grønne Gribskov, på kun 2 min. Grønne arealer er her nok af, da Skovskolen i Nødebo også passer godt på disse – hvilket bare er en luksus for beboerne i området. Tæt ved boligen bemærker I indkøbsmuligheder, og så kan i altid tage en kort smuttur til en af  de 2 slotsbyer, Fredensborg eller Hillerød, hvor spisesteder og butikker pryder de hyggelige gader.

Nøddehegnet 34, 3480 Fredensborg
Pris:
4.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
942
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
3.865 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter