fbpx
Plantegning Zoom

PÆN ANDEL MED PRIVAT GÅRDHAVE TÆT PÅ HØJE TAASTRUP STATION

Del bolig

Søger I et velindrettet hjem, hvor det minimalistiske og tidløse design præger den gode planløsning, så kan I roligt stoppe boligjagten, hvor vi nu har fornøjelsen af at præsentere jer for en skøn treværelses andel på Niebuhr Gade 1, st. tv. Kom med!

Lejlighedens indre vidner om lyse rum med gode muligheder for at indrette præcis, som man ønsker, hvilket eksempelvis ses inde i den store stue, der grundet de mange kvadratmeter både kan rumme plads til spise- og sofaafdeling og dermed kan fungere som et skønt opholdsrum for beboere såvel som gæster. Derudover ligger stuen i åben forbindelse til det veludstyrede køkken, hvilket giver et naturligt flow mellem madlavning i køkkenet og hygge i spise- og stuesektionen. Når aftenroen sænker sig, kan I fordele jer på hjemmets to værelser, der begge får et skønt lysindfald fra de brede vinduespartier, og hvor det ene har indbyggede skabe samt udgang til fransk altan. Til sidst indeholder lejligheden også et stort og velholdt badeværelse med god plads og pæne fliser.

Ejendommen er opført i 2005, hvilket de charmerende gule murstensfacader også vidner om. Foreningen stiller en hyggelig gård til rådighed, hvor I trygt kan slappe af på bordebænkesættene, mens børnene leger på den store, grønne plæne. Trænger I dog til lidt mere privatliv, kan I trække over i jeres pæne gårdhave, der rummer en delvist overdækket, flisebelagt terrasse omgivet af hæk, og dermed sikrer jer en ideel og uforstyrret placering til ro og afslapning.

Adressen placerer jer tæt på Høje Taastrup station samt de gode indkøbsmuligheder, der befinder sig nær ved. I har eksempelvis City 2’s hyggelige handelsliv indenfor kun 10 minutter på gåben, hvor I enten kan tage en tur i biografen eller blot shoppe løs i de mange gode butikker. Desuden har I skole og institution indenfor kort afstand samt flere grønne områder lige bagved ejendommen, hvor I hurtigt kan få klaret hovedet i den travle hverdag.

Velkommen til Taastrup, velkommen hjem!
Niebuhr Gade 1, st. tv., 2630 Taastrup
Pris:
975.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
91
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2005
Købspris
975.000 kr.
Boligydelse pr. md.
6.838 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter