fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS ANDELSBOLIG ØVERST I EJENDOMMEN

Del bolig

På Nellikevej 4, 2, th udbyder vi nu en veldisponeret andelsbolig på 80 kvadratmeter, som henvender sig til en bred målgruppe – det gælder nemlig både singler, kærestepar og venneparret, der er på udkig efter en delebolig. Lejligheden ligger øverst i ejendommen, hvorfor I slipper for overboer, og I får samtidig lys og udsigt ad libitum.

Jeres nye hjem ligger i en velholdt rødstensejendom fra 1949, og som beboer har I brugsret til et hyggeligt fællesareal; her er rig mulighed for at nyde sommervejret, ligesom der er plads til at invitere venner og familie forbi til hyggelige grillmiddage. Som et ekstra plus er der parkeringsmuligheder i forlængelse af ejendommen, hvilket må siges at være et stort plus for bilejeren.

Som vi allerede har afsløret, sikrer beliggenheden på 2. sal en placering øverst oppe, og hoveddøren byder indenfor til en veldisponeret planløsning. Entréen munder direkte ud i en stor og lysfyldt stue, der byder på gode indretningsmuligheder, og herfra er der videre afsæt til de to værelser, der blot mangler en dør hver for at kunne fungere som to separate baser for venneparret. Planløsningen byder naturligvis også på et fint og funktionelt bryggers, mens det hele afrundes med et flisebadeværelse med brus.

Til slut er det den centrale beliggenhed, der sætter prikken over i’et, og den vil gøre gåafstand til et nøgleord i jeres nye hverdag. Kun få skridt fra gadedøren finder I take-away såvel som indkøb, så der kan både handles til aftensmaden, og der er også gode undskyldninger for at springe madlavningen over. Derudover har I 600 meter til stationen, og krydser I broen folder centrum sig ud med de hyggeligste gågader, som frister med shopping, specialbutikker og jeres næste cafébesøg.

Vil I med på en fremvisning og opleve boligen med egne øjne?


Nellikevej 4, 2. th., 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
80
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1949
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter