fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE LANDEJENDOM TÆT PÅ VANDET!

Del bolig

Siden 1850 har denne charmerende ejendom stået perfekt placeret på Nellemosevej 54, som et lille stykke historie, hvor man kan mærke husets sjæl og charme ved første skridt indenfor. Siden byggeåret er ejendommen flot vedligeholdt og moderniseret med stor respekt for det originale byggeri, så I nu kan overtage nøglerne til et dejligt hjem, som lever op til nutidens ønsker om komfort og æstetik.

Den indbydende landejendom står i en klassisk byggestil med Dannebrog flagrende i haven og en tilhørende udbygning, der giver de bedste forudsætninger for dyrehold. Grunden er på 30.308 m2, så her er masser af plads til at have vrinskende heste løbe på foldene eller køer græssende. Med grunden følger en tør og kuperet vinterfold – ridebane står aldrig under vand og kan bruges hele året. Herudover er der er rig mulighed for at dyrke jorden med friske grøntsager og frugter.

Selve ejendommen fordeler sine 230 m2 over to plan og giver rigtig god plads til familielivet. Der er mulighed for at indrette børneafdeling på 1. salen, som består af to soveværelser, et badeværelse og en stor stue med tilhørende altan. Imens kan forældre finde sig til rette i stueplanens største værelse og anvende de to andre værelser til eksempelvis kontor eller hobbyrum. Stueplanen byder ydermere på et badeværelse, bryggers, en dejlig stue med brændeovn og en spisestue, som ligger i naturlig forbindelse med det flotte køkken. Stilen i køkkenet er charmerende med fine fyldningsfacader i træ, som klæder en landejendom som denne helt perfekt. Her er gode opbevaringsløsninger og bordplads samt alt i hårde hvidevarer. Oplagt vil det være at tilføje en stor køkkenø, der hurtigt vil forvandle rummet til en drøm af et samtalekøkken.

I hele huset oplever I et dejligt lysindfald og en behagelig atmosfære, som særligt understreges af den naturskønne udsigt, der breder sig bag alle vinduerne.

Nellemosevej 54 er den perfekte beliggenhed for en ejendom som denne. Her oplever I indbegrebet af ren og skær idyl med åbne marker og den smukkeste natur, der udfolder sig lige udenfor jeres dør. Endvidere er der kun fem minutters cykeltur til Løgismose Strand, så I nemt kan udskifte marker med havets brusende bølger. Dagligdagens bekvemmeligheder går I heller ikke på kompromis med, for der er både skoler og gode handlemuligheder i de omkringliggende byer, så I ikke skal undvære noget i dagligdagen. Her er der helt igennem skønt.


Nellemosevej 54, 5683 Haarby
Pris:
2.185.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
230
Grund:
30308
Værelser:
8
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
2.525 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter