fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR 1V’ER MED LUKKET, VESTVENDT ALTAN

Del bolig

Der er gode nyheder til alle singler og unge studerende, der jagter den etværelses lejlighed med den bynære beliggenhed, for lige nu udbydes 38 indflytningsklare kvadratmeter med adresse i Neergårdsparken. Du befinder dig kun en ti minutters cykeltur fra bylivet i det inderste Roskilde, så der er aldrig langt til næste cafébesøg, og i det daglige kan du endda lade cyklen stå derhjemme, for der er gåafstand til såvel fitness som take-away og nærmeste indkøbsmulighed.

Du flytter ind i et klassisk eksempel på en 60’er-ejendom, der ligger ud til store, grønne områder, som inviterer på frisk luft lige udenfor gadedøren. Der er desuden fine parkeringsmuligheder i direkte forlængelse af bygningen, så det er også nemt at være bilejer.

Herfra går turen til 1. sal, hvor lejligheden venter, og den står allerførst klar med en rummelig entré, hvor der kan gives plads til smarte opbevaringsløsninger. Der er desuden indsat en ny sikkerhedshoveddør. Entréen giver dig en smagsprøve på et hjem i en pæn og velholdt stand, og det indtryk bliver bekræftet, når du tager et kig på det tilstødende badeværelse; her får du et stort badeværelse med både skabsplads og separat bruseniche, og rummet er indrettet med hvide fliser på væggene samt grå klinker på gulvet.

Herefter går turen videre til det vigtigste rum i hjemmet, nemlig det store, åbne opholdsmiljø, hvor køkken og stue ligger ud i ét. Alt står helt klar til indflytning, for der er malet vægge og loft, ligesom rummet prydes af et nyslebet og nylakeret gulv. Derudover finder du et nydeligt køkken, der blandt andet er indrettet med ubrugte hårde hvidevarer og en bardisk, der vender ind mod stuen. Du kan oplagt give plads til et par barstole, og scenen er dermed sat for at indtage morgenmaden i ro og mag, ligesom du kan invitere vennerne på et glas vin, mens maden simrer. I selve stuen får du desuden fin plads til indretningsidéerne, så her kan findes et spot til både sengen, et sofahjørne og en spiseafdeling. I enden af rummet åbnes der samtidig op til nogle skønne bonuskvadratmeter i form af en aflukket, vestvendt altan, der vil fungere som et ekstra opholdsrum. Her kan vinduerne skydes til siden, så aftensolen kan finde vej indenfor.

Velkommen hjem til dit næste boligkapitel!


Neergårdsparken 13, 1. 2., 4000 Roskilde
Pris:
1.199.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
38
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
1.884 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter