fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ET HJEM FULD AF SJÆL OG CHARME!

Del bolig

STOR SMUK VILLA MED FANTASTISKE DETALJER OG STEMNINGSFULD HAVE

Lige i udkanten af den hyggelige stationsby Lille Skensved ligger landsbysamfundet Naurbjerg i umiddelbar forlængelse. Denne beliggenhed er kendetegnet ved absolut ro, fred og idyl; tæt på naturen og utrolig "landligt", samtidig med at I bor lige i nærheden af togstationen, den lokale Dagli'Brugsen, daginstitution til de mindste, legeplads og gode idrætsfaciliteter ved Skensved Idrætsforening – et stærkt lokalsamfund, der blot befinder sig fem kilometer fra nærmeste S-togsstation og ganske tæt på motorvejen, så I lynhurtigt kan sætte kurs mod København, Sydsjælland, Fyn og Jylland!

Her får I rent ud sagt en fantastisk beliggenhed, der favner bredt, så I ikke behøver at gå på kompromis med noget!

I disse skønne omgivelser tager jeres nye hjem imod jer på Naurbjergvej 16. På præsentabel vis træder den smukke ejendom frem i flotte varme nuancer med en stor gårdhave foran og den smukkeste "naturhave" på den anden side; med den fineste anlagte sø med en lillebitte bro, høje grønne træer og buskadser, et smukt fundament med granitskærver og et helt fantastisk overdækket terrassemiljø, som med garanti bliver jeres yndlingsspot i hele sommerhalvåret! I forbindelse med terrassen er der opført et stort og praktisk skur samt et brugbart disponibelt rum med masser ad plads.

Villaen har en fantastisk størrelse med sine 242 kvadratmeter, der giver uanede muligheder for familien såvel som for de pladskrævende livsnydere, der ønsker masser af plads at indrette sig på. Planløsningen rummer i alt tre værelser, et gæstetoilet og to badeværelser – det ene med brus, det andet med både brus og et lækkert hjørnebadekar, samt Toni håndvaske batterier  – et sublimt køkken-alrum, et stort vaskebryggers og hele tre imponerende stuer med masser af muligheder for at indrette sig på kreativ vis. Den største stue er inddelt i fire gulvvarmezoner, så der kan laves ekstra værelser.

Hjemmet er spækket med smukke detaljer, og den landlige stil er gennemgående sammen med et mere herskabeligt udtryk – ja, faktisk har hele villaen en nærmest sydlandsk stemning over sig med rustikke klinker og fliser, en storslået stue med brændeovnsindsats med blæser, synlige loftsbjælker og mange unikke vinduespartier undervejs; småsprossede, ovenlysvinduer, buede og sågar et koøje! Virkelig mange fine detaljer, som må og skal opleves.

Naurbjergvej 16, 4623 Lille Skensved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
242
Grund:
1047
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter