fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR RUMMELIG 3V MED LYSE TRÆGULVE OG MED SYDVESTVENDT ALTAN

Del bolig

Den 73 kvadratmeter lyse lejlighed fra 1966 byder jer velkommen indenfor!

Lejligheden er stor og byder på to værelser, det ene rummeligt med mulighed for skabsplads og det andet lyst, intimt og hyggeligt. Rumfordelingen henvender sig altså både til de unge par med god mulighed for familieudvidelse, eller til karrieremennesket der har brug for et godt arbejdsrum. Lejligheden byder derudover på et hvidt lyst badeværelse med en afskærmet bruseniche og et funktionelt køkken med god plads til madlavning og med en hyggelig intim spiseplads.

Entreen åbner lejligheden og giver jer plads til at bevæge jer videre ind i de forskellige rum. Ved første øjekast rundt i lejligheden, tiltrækker stuen mest opmærksomhed. Med dens lyse trægulve, hvide vægge og luftige udtryk giver stuen mulighed for at indrette og udsmykke som man vil. Derudover fanges øjet af altanen, hvor lysindfaldet klæder vægge og gulve. Den høje stue giver altanen overblik og rejser blikket over hustage og natur.

Hvidovre byder på masse oplevelser i det grønne. På en cykeltur kan du møde Bakke Top Trine, en troldkæmpe, der omgives med spændende aktiviteter og husdyr, som høns og får. Ellers kan en lidt længere cykeltur til Planetstien også gøre det. Den 6 km lange gåtur kan du gå på jagt efter de opførte planetfigurer, som gør gåturen hyggelig og spændende både for børn og voksne. Lejligheden er placeret lige ved Vigerslevparken, som strækker sig langs Damhusåen og byder også på smukke grønne områder, legepladser, boldbaner mm. Det imødekommende område inviterer altså til gode gåture, både i det grønne men også langs Hvidovrevej, der kun ligger få sidegader væk. Her optræder cafeer, takeaway steder, indkøbsmuligheder, butikker, så man kan kombinere shoppingturen med indkøb. Hvis behovet opstår tilbyder gården en fin legeplads med gynger og rutchebane og området forskellige børneinstitutioner og skoler.


Næsborgvej 12, 1. tv., 2650 Hvidovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter