fbpx
Plantegning Zoom

INVESTERINGSPERLE I IDEELLE OMGIVELSER NÆR VAND, STRAND OG HAVN - LEJEINDTÆGT I 2020 283.502 inkl. forbrug

Del bolig

STOR INVESTERINGSPERLE I IDEELLE OMGIVELSER NÆR VAND, STRAND - OMLAGT SOM INVESTERING!

Der har i 2020 været en lejeindtægt på kr. 283.502 kr. (inkl. forbrug) og i 2021 er der allerede booket for 205.631  (ekskl. forbrug).

Vi har nu fornøjelsen at byde velkommen indenfor i dette store og lyse fritidshus, som kan komme til at danne optimale rammer  for familiens mange fremtidige ferier. Hvad end det er sommer eller vinter, tilbyder huset aktiviteter for både store og små. Boldspil i den store have, leg i poolområdet, en familieturnering rundt om billardbordet eller en afslappende dag på stranden. Ahhh, så er der dømt ferie!

Der er tale om et stort og indflytningsklart fritidshus fra 1988, der grundet flittig vedligeholdelse står fuldstændig klar til, at I flytter ind og nyder de mange fordele, der på adressen venter jer. Huset er i sandhed perfekt placeret på den store grund midt i naturskønne omgivelser. Den store, grønne have inviterer til en masse leg og boldspil, mens de sydvendte terrasseområder er ideelle spots til solbadning og afslapning.

Indendørs venter hele 251 kvadratmeter, der giver plads til at samle den store familie. I alt har huset otte gode værelser, som potentielt giver plads til hele 16 overnattende gæster.

I huset er de fælles anliggender samlet i ét, da I her får glæde af et rummeligt køkken i åben forbindelse til stuen. I køkkenet er I garanteret alle hårde hvidevarer, mens I i den store stue kan indrette jer med både spisebord og sofaarrangement. Om vinteren kan I hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen.

Ved siden af stuen finder I et stort aktivitetsrum, som kan indrettes med billardbord, bar eller tv-stue. Her er der i de varme måneder mulighed for at gøre rummet endnu større, da I herfra kan forbinde husets inde- og udeliv ved at åbne ud til den solrige terrasse.

I huset finder I også et stort poolområde med adgang til både sauna og jacuzzi. Herfra kan I tilmed åbne ud til husets anden store terrasse, hvilket gør området her ideelt at bruge hele året rundt til både store og små. Læn jer tilbage i saunaen, mens ungerne hygger sig i poolområdet - så bliver det ikke meget bedre!

Sidst men ikke mindst rummer huset to fine badeværelser med plads til vaskefaciliteter.

På adressen er I sikret masser af ro omkring jer samt nær afstand til alle feriens glæder. Her kan I nemlig nemt hver dag gå til vandet og snuppe en forfriskende morgendukkert. I kan også hoppe på cyklen og nå Sillerslev Strand og havn på små ti minutter. I den hyggelige lystbådehavn finder I gode spisesteder, lige så vel som der er mulighed for at skyde ferien i gang på bedste vis med en gammeldags isvaffel. Fra huset kan I nyde gode gåture i den smukke danske natur, og en familieudflugt kunne enten tage jer langs kysten eller omkring Sillerslev Fyr. Indkøbsmuligheder finder I små ti minutter fra adressen, og I kommer nemt med busforbindelser med 1,4 kilometer til busstoppested.

Vi glæder os til at vise den store familieperle frem for jer!


Mygdammen 6, 7990 Øster Assels
Pris:
2.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
251
Grund:
4006
Værelser:
6
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
1.877 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter