fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SKØN ETPLANSVILLA BELIGGENDE NÆR SKØN NATUR OG HAV

Del bolig

Blot 13 kilometer syd for Nyborg ligger den hyggelige og charmerende by, Tårup, hvor jeres nærmeste nabo bliver naturen og Storebæltskysten. I denne naturskønne by på Østfyn, er der et aktivt landsbymiljø, hvilket man også kan læse mere om inde på Tårup-portalen. Byen giver jer de bedste forudsætninger for at nyde roen i hjemlige rammer, så se med når vi åbner dørene for jeres fremtidige hjem.

Vi har i dag fået fornøjelsen af at præsentere jer for en arkitektonisk etplansvilla fra 1959, hvor I bliver de nye ejere af en intet mindre end 793 kvadratmeter store matrikel og villaen tilbyder et samlet råderum på 144 kvadratmeter.

Når I kommer til Mosevej 2, vil I straks mærke roen sænke sig og I kan parkere bilen i den tilhørende garage, som også egner sig som overdækket terrasse. Selve havegrunden byder på diverse træer og fine bede, samt en masse hygge- og solkroge. I forlængelse af uderummet ligger en flisebelagt terrasse, der vender mod syd og giver jer både de bedste soltimer samt en fantastisk udsigt over haven.

Indvendigt venter jer en rummelig entré, hvor I træder videre ind i den kæmpemæssige stue. Herfra findes køkkenet, der er opført i fine træelementer og med plads til en hyggelig spisekrog. I tilbydes tre gode værelser samt et badeværelse med separat brus og udluftningsvindue.

I husets modsatte ende finder I to gode disponible rum, et funktionelt bryggers og sidst findes det fine uderum med fornuftig plads til diverse arrangementer og for enden af rummet er der skabt plads til diverse haveredskaber. Som en bonus er der kælder, der giver jer ekstra opbevaringsplads.

Dette hjem egner sig godt til børnefamilien eller parret, der ønsker hus og have. Der er mulighed for at sætte jeres eget præg på boligen og det skønne nærområde tilbyder rolige omgivelser langs marker og skov. Indenfor 5-10 minutter kan børnene afleveres i skole eller daginstitution og når ugens madplan skal handles ind, ligger den nærmeste dagligvarebutik under 10 minutters kørsel væk.

Hjertelig velkommen!

Mosevej 2, 5871 Frørup
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
793
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
1.606 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter