fbpx
Plantegning Zoom

VILLA MED GOD PLANLØSNING OG HYGGELIG HAVE

Del bolig

VILLA MED BRÆNDEOVN OG HYGGELIG HAVE

Nu kan I bo i skønne omgivelser på Sydlangeland i en villa med plads til hele familien, hvor I selv har mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen.

Ejendommen er opført i 1956 og er etableret med garage, brændeskur og almindeligt skur. En dejlig have hører med til grunden, hvor to terrasser - den ene, delvist overdækket - sikrer rig mulighed for at kunne nyde livet udenfor om sommeren. Der er lavet en bålplads i et hjørne af haven; her kan I bage snobrød og fortælle røverhistorier i nattens mulm og mørke, mens ilden holder jer varme, og ellers består haven af en stor græsplæne med enkelte bede.

Boligen er indrettet med en stor stue, hvor brændeovnen varmer og hygger på de køligere dage, og I får et godt lys ind fra de sydvendte vinduer. Køkkenet har elementer i træ med en robust bordplade, og der kan etableres en mindre spiseplads på klinkegulvet, mens I i stueetagen også får et badeværelse med brus. I entreen leder trappen op til første sal, hvor I bliver mødt af fire værelser og et pulterrum; her er hyggelig skråvægge og trægulve i alle værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe. Kælderen er stor med fem disponible rum til for eksempel opbevaring eller værksted, der alle står til jeres rådighed, og derudover får I et vaskerum med vaskemaskine.

Bagenkop har et hyggeligt havnemiljø, og omegnen er naturskøn med kort af stand til mark og strand - det ideelle sted for familien, der ønsker at bo i randområdet mellem land og by. Familien kan gøre sine daglige indkøb i Bagenkop, men må videre til for eksempel Humble for andre af dagligdagens behov - her ligger den nærmeste folkeskole, mens I skal til Rudkøbing for at finde en børnehave.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til en bolig med et stort potentiale.
Mosevej 10, 5935 Bagenkop
Pris:
425.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
108
Grund:
703
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
1.437 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter