fbpx
Plantegning Zoom

MORTEN KORCH IDYL I LUNDE

Del bolig

På Mosegyden 42 står en autentisk ejendom fra 1846 og tryllebinder enhver forbipasserende med sin klassiske charme, der straks henleder tankerne på ren og skær Morten Korch idyl.

Huset ligger tilbagetrukket på en dejlig grund, der breder sig over 2.987 m2 og indbyder til et skønt udeliv. Her er naturligvis hyggelige, solrige terrasser, grønne arealer til leg og familiehygge samt de fineste kroge og frodig beplantning, der bidrager til udelivets helt særlige stemning.

Ejendommen står fint i sin klassiske, landlige byggestil og inviterer indenfor i et lyst og indbydende hjem, hvor I virkelig fornemmer husets charme og historie. 120 m2 får I at finde jer til rette på, og hver eneste m2 er ideelt udnyttet, så I undgår spildplads. Planløsningen er anlagt med i alt tre soveværelser, som er opdelt med to værelser i den ene ende og et værelse i den anden ende, hvilket giver en oplagt mulighed for at indrette separat forældre- og børneafdeling. Herimellem ligger daglig- og spisestue i forbindelse med køkkenet og binder hele hjemmet sammen som husets samlingspunkt - et hyggeligt miljø med brændeovn og direkte udgang til haven. Planløsningen fortsætter med et bryggers med vaskefaciliteter, et disponibelt rum og et badeværelse med separat bruseniche. Huset er løbende vedligeholdt siden byggeåret, men der er stadig mulighed for, at I kan sætte jeres personlige præg, så det lever helt op til jeres stil og behov.

Mosegyden er den ideelle beliggenhed for en ejendom som denne, for her er roligt og fredeligt med smuk natur lige udenfor døren. Lunde er en lille landsby, som ligger ca. et kvarters cykeltur fra Otterups gode handlemuligheder, uddannelses- og daginstitutioner samt fritidsaktiviteter. Samtidig er der ca. samme afstand i bil til Odense, som lokker med lidt mere byliv, kultur, shopping og gastronomi, hvis I trænger til lidt luftforandring. Her skal I aldrig undvære noget.

Siden udfærdigelse af energimærkning er ejendommen blevet yderligere isoleret med 400 mm på loftet og i den ene ydervæg samt nye elinstallationer og en ny elmåler.


Velkommen hjem.

Mosegyden 42, 5450 Otterup
Pris:
875.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
2987
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1846
Ejerudgift pr. md.
1.938 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter