fbpx
Plantegning Zoom

STOR BØRNEVENLIG VILLA, MED GOD BELIGGENHED I THEM, TÆT PÅ NATUR OG LIV

Del bolig

Denne store 138 kvadratmeter villa er perfekt til familien, der gerne vil have; godt med plads, i et stilrent design, samtidig med at være tæt på byen og natur.

Fra man kaster sit første blik på boligen kan man se, at den er noget særligt, med den flotte forhave der byder én velkommen indenfor. Derudover har man den dejlige baghave, der er lukket, så der er ro, til at lege på den store græsplæne, eller rode i de velholdte blomsterbede. Der er også plads til ophold, med den skønne 60 kvm. store terrassen, hvor man kan nyde solen eller bare hygge sig de varme sommeraftener.

Villaens indre byder også på mange forfriskende elementer, med store åbne rum der har dynamisk design. Entreén er rummelig med grå klinker spillet op imod et lyst og hvidt rum, der passer til resten af boligen i design – det store badeværelse har for eksempel også samme farvetema, hvilket blot er en af detaljerne, der giver huset sammenhængskraft.

Køkkenet er holdt i et tidløst klassisk design, og er velindrettet, med en integreret opvaskemaskine og køleskab. Stuen er åben, og rummet er oplyst af de mange vinduer langs facaden, der gør rummet lyst, let og luftigt – til de koldere tider er også den hyggelige brændeovn. Bryggerset har godt med plads, og er holdt i stilrent design, med det fine skakternede gulv der giver et flot spil til rummet. De tre værelser er rummelige, og det ene har den flotte detalje, at der er ekstra lofthøjde. Hvis man føler for at lave et ekstra værelse, så  er der en meget let mulighed for at lave et værelse mere.

Beliggenheden er også helt i top – villaen ligger i et børnerigt og  hyggeligt område, tæt på en natursti hvis man vil have frisk luft. Til fornødenheder er beliggenheden også god, med butikker, restaurant og café tæt på. Samtidigt er hverdagen nem at få til at hænge sammen for børnene, med kun 2 km i skole og 900 meter i børnehave.

Denne villa er altså perfekt til familien, der vil have et gennemtænkt og sammenhængende designet hus, med en fantastisk for og baghave – samt en god beliggenhed.


Møllevænget 12, 8653 Them
Pris:
1.645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
138
Grund:
1174
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
2.289 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter