fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG TREVÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN OG WALK-IN

Del bolig

Vi byder velkommen til en flot treværelses lejlighed, der med sine lyse og velholdte rum vil være nem at flytte ind i. Her får I et hjem, der fungerer fra dag et, og der er etableret et stilfuldt badeværelse med en separat bruseniche.

Boligen er opført med en lys og indbydende stue, hvorfra I har direkte udgang til en altan med udsigt til et grønt område. I kan både indrette et hyggeligt sofahjørne og en spiseafdeling, hvor hverdagen vendes over aftensmåltidet, og som i det meste af boligen er der her lagt et flot parketgulv. I alt har lejligheden to gode værelser, og det ene ligger i forbindelse med et walk-in, så der med denne bolig også er god plads til opbevaring. I får et rummeligt badeværelse med en separat bruseniche, og I tilgår det fra et gangareal, der også giver adgang til køkkenet. Det er holdt i en tidløs stil med hvide elementer, og de indbyggede spots under skabene giver et godt lys til madlavningen.

I bliver en del af en ejendom fra 1946, hvor faciliteterne både tæller et fællesvaskeri og et grønt areal. Her kan I opholde jer, når vejret tillader det, og der er både anlagt en stor, åben, græsplæne og et område med legeplads til børnene. Dertil bliver jeres egen altan et dejligt uderum i sommermånederne, hvor I kan nyde tilværelsen i det fri og koble helt fra.

Der er kun to minutters gang til den nærmeste indkøbsmulighed, og en kort cykeltur kan tage jer ind til centrum af Roskilde, hvor byens charmerende gader både byder på forretninger, spisesteder, parker og et rigt kulturliv - desuden finder I flere skoler og daginstitutioner i nærheden af boligen. Med denne beliggenhed kan I tilgå motorvejen efter fem minutters kørsel, mens det også vil være muligt at benytte den offentlige transport i form af bus og tog.

Kontakt os gerne for en omvisning - vi glæder os til at introducere jer til en hyggelig lejlighed.

Møllehusvej 12, ST. 2., 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter