fbpx
Plantegning Zoom

185 ETAGEMETER NYRENOVERET VILLA MED CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

Drømmer I om at bo i gåafstand til byens mange tilbud i en skøn, nyrenoveret murermestervilla med plads til hele familien? Så har I chancen nu.

Huset på Mølledamsgade 11 emmer af sjæl, charme og kvalitet med de originale, smukke plankegulve i Douglasgran, fritliggende bjælker og særdeles moderne materialevalg med blandt andet Quooker og kvalitetshvidevarer fra De Dietrich og Liebherr.

Her er I tæt på både skole og daginstitutioner foruden adskillige restauranter, caféer, supermarkeder og hyggelige småbutikker i nabolaget.

Husets er renoveret i 2020 med blandt andet nyt tag og en moderniseret 1. sal. Der er loft til kip og fritliggende bjælker på halvdelen af 1. sal, ligesom der er isoleret og forberedt til loft til kip i de øvrige værelser.

Murermestervillaen ligger tilbagetrukket på grunden med det store piletræ, så I på trods af den bynære beliggenhed har masser af privatliv i huset. Ligesom I ikke generes af trafikstøj hverken ude eller inde.

Boligens kælder på 72 kvadratmeter er af beboelsesstandard og rummer en entré med fordelergang, hvor I finder et godt disponibelt rum, der i dag er indrettet som kontor og gæsteværelse. Rummet er indrettet med plankegulve og fremstår nydeligt. Længere nede af gangen finder I et badeværelse med badekar. Badeværelset såvel som toilettet på stueplan er etableret i perioden 2001-2005. Længere inde i kælderen finder I et godt vaskerum og et værksted med masser af opbevaringsplads.

Når I træder ind af husets hovedindgang på stueplan, kommer I ind i en lys entré, hvor lyset fra ovenlysvinduerne på første sal strømmer ned og giver et lyst førstehåndsindtryk. I entréen finder I et toilet foruden indgang til husets stue, ligesom det er her, husets trappe føre både op og ned i boligen.

Husets smukke hjerte er stuen i åben forbindelse til køkken-alrummet. De velholdte plankegulve og de hvide lofter giver såvel stue som køkken en på samme tid eksklusiv og sjælfuld fornemmelse. I forlængelse af stuen ligger det rum, der vil være oplagt at etablere forældresoveværelse i. Herfra er der udgang til egen terrasse og masser af skabsplads. I dag fungerer rummet som legeværelse i forlængelse af stuen og kan også uden videre lægges sammen med stuen, hvis I ønsker jer en meget stor stue.

Køkken-alrummet fremstår særdeles moderne og med samtlige hårde hvidevarer. Herfra er der direkte adgang til husets store, løftede træterrasse i baghaven, hvor det er oplagt at nyde middagen med kig til de grønne omgivelser.

I når 1. salen af den elegante, hvidmalede trappe og træder ud på et repos med plankegulve, fritliggende bjælker, store ovenlysvinduer og højt til loftet. Fra reposet er der adgang til ét af overetagens hele tre værelser. Her er der en kvist, der giver rummet et lyst udtryk, ligesom de fritliggende bjælker går igen. Fra reposet kommer I til en lille fordelergang, hvorfra I når etagens sidste to værelser, der ligeledes fremstår lyse og med udsigt til grønne omgivelser.

Murermestervillaen ligger på en 554 kvadratmeter stor grund. Haven er særdeles veldisponeret med en stor forhave, der giver huset en privat beliggenhed, og en dejlig privat baghave med plads til hygge og leg. Der er en stor træterrasse i baghaven, hvor I også finder en fliseterrasse, ligesom der er en terrasse i forhaven. Der er således solgaranti uanset tiden på dagen på minimum én af terrasserne. I baghaven finder I desuden et godt skur til opbevaring af haveredskaber og lignende, ligesom I her finder et cykel- og et brændeskur.

Mølledamsgade 11 ligger tæt ved Papirfabrikkens dejlige by- og cafémiljø, ligesom I kun er få minutters cykeltur fra det nyetablerede Søtorv og havnen med det maritime miljø, hvor Hjejlen og de andre turbåde lægger fra kaj i sommerhalvåret. Midtbyen og gågaderne kan ligeledes nås på få minutter.


Mølledamsgade 11, 8600 Silkeborg
Pris:
3.285.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
113
Grund:
554
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
3.024 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter