fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE ANDELSBOLIG MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Del bolig

Hjertelig velkommen til Millevej 40 i Vadum, der er en satellitby til Aalborg, som er beliggende ti kilometer nord herfra. Her venter der en spændende andelsbolig, der viser sig som en mulighedsrig etplansvilla fra 2006, og som tilbyder et samlet råderum over 98 velplaceret kvadratmeter.

Når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i carporten og udforske de bagvedliggende disponible rum, hvor der er plads til cykler, værktøj og haveredskaber. Indenfor bliver I mødt af en planløsning, der tilgodeser diverse behov, og bagved hoveddøren gemmer sig en rummelig entré, hvortil der venter et funktionelt bryggers med vaske- og tørrefaciliteter på højre hånd og modsat tilgås hjemmets badeværelse, der viser sig med en flot, separat bruseniche, praktiske badeværelsesmøbler og udluftningsvindue, der sørger for et godt indeklima.

Derudover byder denne bolig på to gode værelser, et stort spisekøkken med fornuftig plads til at udfolde sine gastronomiske evner og i åben forbindelse heraf venter den skønne stue, der emmer af samvær, kvalitetstid og gode indretningsmuligheder. Fra stuen er der direkte udgang til en forrygende, sydvestvendt terrasse, hvor I kan nyde de sene formiddags- og aftentimer i solens varme stråler, mens roen sænker sig i de hjemlige rammer. Udover terrassen strækker der sig en fin plæne langs hjemmet, og grunden afrundes af levende hegn. Denne andelsbolig er perfekt til den pladskrævende enkeltperson, parret eller den lille børnefamilie, der er klar til at investere i sig selv og hinanden.

Med jeres nye adresse flytter I til et roligt vænge med minimal trafik, hvorfor I straks vil føle jer hjemme. I kommer til at bo på en sidegade til Ellehammersvej, hvor der kører gode busforbindelser og vejen tilbyder tilmed en dagligvarebutik og take-away. Vadum viser sig desuden med flere pasningstilbud, skoler og forskellige aktivitetsmuligheder for store og små.

Ses vi?


Millevej 40, 9430 Vadum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter