fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIGT FRITIDSHUS TÆT PÅ STRAND

Del bolig

Et fantastisk sommerhus med sjæl og charme beliggende på Mikkelstien 3, venter på at blive jeres næste fristed og afbræk fra en travl hverdag.


Gældende for hele fritidsboligen er, at stilen er gennemført og hyggelig. I hele sommerhuset er der loft til kip, der giver en rummelig fornemmelse, og så er der flotte, store vinduer, som byder dejligt meget sollys velkommen indenfor. Der er plads til både spisebord og et afslappende opholdsafsnit, der akkompagneres af en skøn brændeovn, som med varme og knitren bidrager til den helt rigtige stemning. I åben forbindelse til stuen finder I køkkenet, der nærmest inviterer til at prøve kræfter med bedstemors gamle æbletærte-opskrift. Stilen i køkkenet er enkel og tidløs med masser af bordplads og opbevaringsmuligheder. Det er tid til at trække stikket, når I opholder jer i fritidshuset, og derfor er der også placeret en opvaskemaskine, som klarer skærerne efter måltiderne. Der er to værelser, som alle har charmerende skrå vægge og pæne gulve samt en alkove med mulighed for ekstra soveplads. Til venstre for entréen finder du badeværelset, der står snorlige i neutrale farver med klinkegulv og separat bruseniché. Det er også i badeværelset, at vaskemaskinen er placeret. 


Sommerhuset fra 2020 er bygget i træ og kommer med enestående grønne arealer. Her har I frie tøjler, hvad angår haveindretning, for udendørsområdet står næsten urørt og venter på jeres grønne fingre. Kun fantasien sætter grænser; om I vil have en perfekt anlagt have med smukke blomster og buske eller et slaraffenland for de mindste, er op til jer. Til ejendommen hører en træterrasse som er delvist overdækket og her er det muligt at placere udendørsmøbler og forsvinde ind i en spændende bog eller nyde et lækkert grillmåltid. 


Fritidshuset er beliggende i et naturskønt sommerhusområde med gode stisystemer, der gør det nemt at komme omkring. I er i gåafstand til en fantaktisk børnevenlig strand, hvor ungerne trygt kan bade i nærheden af mor og far, og ved stranden er der ligeledes gode fiskemuligheder. Det tager ti minutter at køre ind til Sæby, der byder på et hav af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og caféer.


Hvis I er på udkig efter jeres helt egen perfekte oase, der ligger tæt på strand og dejlig natur, er I kommet til det rette sted.Mikkelstien 3, 9300 Sæby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
71
Grund:
1593
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2020
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter