fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED 2 ALTANER NÆR VAND, STRAND OG BY

Del bolig

I rolige, naturskønne omgivelser nær Øresunds beroligende bølgeskvulp og med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder ligger en lysfyldt lejlighed. Her kan I, foruden velholdte elementer, nyde to store altanmiljøer, der giver jer anledning til at læne jer tilbage og nyde de naturskønne omgivelser. Ses vi?

De populære lejligheder i Mikkelborg Park er opført i 1987. Omkring jer udfolder sig store, grønne arealer, hvor ungerne kan socialisere med de andre børn i området. Fra ejendommen går der en lille sti ned til Strandvejen, mens skoven den anden vej leder jer på spændende gåture til Kokkedal Slot.

Indendørs udfolder sig 99 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Lejligheden præsenterer sig med en indbydende entré, der giver jer god plads til jakker og fodtøj. I det rummelige køkken møder I velholdte elementer og et charmerende udtryk. Her er plads til en hyggelig spisekrog, mens altandøren giver jer anledning til at forbinde lejlighedens inde- og udeliv. Herude kan I indrette jer med havemøbler og grill, læne jer tilbage og nyde den omkransende grønne natur.

I stuen bidrager de store gulv-til-loft vinduer til et fortrinligt lysindfald, mens terrassedøren herfra skaber fri passage til den sydvendte altan, der akkurat ligesom den anden danner en ideel udsigtspost ud over området.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på to gode værelser, hvoraf det ene nyder udgang til den store altan. På det smagfulde badeværelse kan I glæde jer over stor bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

På denne adresse i hyggelige Mikkelborg kan I nyde en placering nær vand, strand og by. Et stenkast fra hoveddøren udfolder skovens grønne arealer sig og indbyder til et hav af gode gå-, og løbeture i det fri. Cirka 100 m. fra bebyggelsen byder kystlinjen og stranden op til både leg og afslapning, mens Mikkelborg Isen i de varmere måneder lidt længere nede ad Strandvejen disker op med en gammeldags isvaffel med det hele. Snupper I bilen, kan I nå indkøbsmuligheder på bare seks min., og ønsker I et større udvalg, kan I køre til Hørsholm Midtpunkt på ti min. I nærområdet kan ungerne nyde velanlagte cykelstier til skole, børnehave, sportshal og gymnasium, som alt sammen er placeret cirka 2,7 km. væk. For golfentusiasterne ligger golfbanen klos op ad adressen, mens Rungsteds hyggelige havnemiljø tilbyder små butikker og en masse gode madoplevelser fire km. herfra.

Mikkelborg Park 5, 1. th., 2970 Hørsholm
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
99
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter