fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! BINDINGSVÆRKSIDYL PÅ STOR OG UGENERET GRUND I NATURSKØNNE OMGIVELSER !

Del bolig

Der er der højt til himlen, dyreliv og fuglesang når jeres nye hverdag udfolder sig her i det smukke fynske landskab! Velkommen til Middelfartvej 119 hvor I får opfyldt drømmen om et idyllisk bindingsværkshus, som byder på masser af plads ude såvel som inde.

Ejendommen i ét plan emmer af sjæl og historie, og huset kan da også dateres helt tilbage til år 1796, hvilket tilføjer en ganske særlig stemning til stedet. Selvom huset bærer på en lang historie, er det imidlertid ikke noget, man ser i indretningen, som naturligvis er forbedret og vedligeholdt løbende. Generelt fremtræder det fine bindingsværkshus både lyst og åbent.

Huset indeholder entré- og gangareal med adgang til et meget stort og praktisk bryggers, der også byder ind til et funktionelt viktualierum. I samme afdeling venter boligens moderne badeværelse med separat brusezone, inden resten af indretningen byder på et flot køkken-alrum, der er opført med respekt for den landlige stil, en dejlig stor opholdsstue med synlige træbjælker i loftet samt et skønt soveværelse med masser af god skabsplads.

Til huset hører også en stor garage med plads til værksted samt et rummeligt disponibelt udhus, som fremtræder renoveringsmodent. Som prikken over i'et er boligen omkranset af en kæmpestor grund på 10.327 kvadratmeter med forskelligt terræn; marklandskab, en charmerende have og flere gode solkroge.

Området er kendetegnet ved flere små, søde landsbyer med sammenhold og naboskab, og der er ikke langt til nærmeste skole-, fritids- og indkøbstilbud. Samtidig har I naturen lige udenfor døren med den mest livsbekræftende udsigt til vidtstrakte marker, og endelig nås Billeskov Skov lige om hjørnet, når I har brug for at udvide jeres egen store grund med yderligere frisk luft og naturoplevelser. Er I glade for golf, kan I også se frem til at have Barløseborg Golfbane kun fire kilometer væk!

Fra adressen på Middelfartvej 119 har I kun en kort køretur på ti minutter i vente, når I skal nå ind til Assens by, der dels byder på en suveræn gågade og dels på en rigtig hyggelig havn med god, maritim stemning. Middelfart og Lillebæltbroen rammer I på tyve minutter i bil, mens I har Odense en lille halv time fra jeres bopæl.

Her får I med andre ord en vid af det hele: et charmefyldt hus fuld af historie, en kæmpemæssig grund med mange muligheder, en idyllisk beliggenhed omkranset af natur og ganske kort afstand til flere af de store byer, som har alt, hvad I skal bruge!

Book allerede en fremvisning nu!


Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk

Middelfartvej 119, 5610 Assens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
204
Grund:
10327
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1796
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter