fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG VILLA PÅ LUKKET VÆNGE OG MED STORT VÆRKSTED

Del bolig

Vi byder jer velkommen indenfor til en ægte familievilla, der byder på dejlig plads og en særlig ro som kan være nødvendig i hverdagens stress og jag!

Villaen fordeler sig på to etager, med hhv. tre værelser, en rummelig stue i forlængelse af køkkenet, et badeværelse, et toilet, et pulterum og en hyggelig udestue. Det første rum vi træder ind i er køkkenet, der med sine lyse nuancer elegant harmonerer med gulvene. Gennem hvælvingen ledes vi ind i stuen, der ligger i oplagt forlængelse af køkkenet, så stemning fra køkkenet videreføres til spiseområdet og senere ned i sofaen. I stuen er der en dejlig brændeovn, som også i den grad kan bidrage til den hyggelige stemning særligt på mørke vinteraftener. De lyse farver er gennemgående for hele villaen og fortsætter også på værelserne, som alle har et dejligt lysindfald og en særlig intimitet over sig med de skrå vægge. Villaen tilbyder også en fin udestue lavet som et afslappet loungeområde og en anvendelig kælder på 35 m2, hvor man evt. kunne skabe to ekstra værelser eller et hobbyrum.

Ejendommen er fra 1939 og har et hyggelig terrasseområde med en tilhørende nem have. Ejendommen har derudover en skøn garage og et værksted, hvor man udforske diverse hobby projekter!
I direkte tilknytning til boligens have finder du en fantastisk naturlegeplads - her er der plads til at hele familien kan få mange gode hyggestunder uanset alder. 

Med denne villa følger et skønt område med sig! Tæt på skoler, daginstitutioner, indkøb, takeawaysteder, restauranter og Nordvest Hallen får I det livlige og hyggelige lokalmiljø helt tæt på. I Nordvest Hallen vrimler det med unge som gamle i færd med forskellige sportslige aktiviteter og ved Fuglsang Sø bades, fiskes eller afslappes der i fulde drag. De charmerende søer i området er med til at skabe et autentisk miljø og er enormt attraktive destinationer om sommeren. Hvis I nu ønsker at søge ind til centrum er det blot en kort cykeltur på 5,2 km, hvor biografen og flere caféer og restauranter mm. byder sig! Alt i alt en dejlig rummelig villa tæt på naturskønne søer blot en cykeltur væk fra centrum.
Michael Jensens Vej 16, 7400 Herning
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
464
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter