fbpx
Plantegning Zoom

ET DEJLIGT HJEM TIL FAMILIEN I SKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Træd indenfor i denne skønne villa på Meteorvej 24, hvor en idyllisk have og velholdt bolig harmonisk komplimenterer hinanden. På 115 kvadratmeter finder I entré, bryggers, køkken, badeværelse, tre værelser og en stor stue – altså en optimal planløsning der giver et dejligt hjem til den lille familie.

Her er der masser af dejlige afslapningsområder samt gode rum til at ordne alt det praktiske, hvor bryggerset er et glimrende eksempel: Her finder I både vaskefaciliteter samt fryser og skabsplads. Badeværelset er også særligt fint med tidløse materialer og separat bruseniche – alle de praktiske elementer omkring i hjemmet forvandler altså boligen til særligt familievenlig.

Vender I jer mod køkkenet, er dette yderst veludnyttet, hvor I sagtens kan arbejde, mens I taler sammen, for her er der gjort plads til et lille spisebord – så kan lektierne ordnes, mens aftensmaden bliver tilberedt. Bevæger I jer ind i stuen, er der også her en god spiseafdeling samt en hyggelig sofasektion. Især pejsen og de store vinduespartier skaber et dejligt rum, hvor haven virkelig skinner igennem og sender en naturlig ro indenfor. I stuen finder I en charmerende tilbagetrækningskrog til børnene, hvor de kan lege eller ligge og slappe af uden de voksne – og værelserne lover også, at I kan ordne hver jeres ting, for her er der udover seng og skab plads til skrivebord eller diverse hobbyelementer, hvilket sørger for en dynamisk hverdag, hvor alt kan lade sig gøre.

Træder I udenfor i den hyggelige have, finder I en carport, en garage, terrasse samt et fint drivhus. Opbevaringsplads til fritidslivet gør sig altså ligeledes gældende her såvel som indendøre. Den fine træterrasse indbyder til hyggelige grillstunder, og så er den lukkede have altså særlig idyllisk med flere forskellige bærbuske samt frugttræer, en lille køkkenhave og gyngestativ.

Hvis I ønsker at bevæge jer ud i det rolige område, byder dette på grønne gåture i Hospitalsparken og ved fine Hjortespring, samt nem adgang til skole og daginstitution.

I kan også finde gode indkøbsmuligheder i hyggelige Herlev, med både shopping og dagligvarebutikker – og så er Hjortespring-badet og offentlig transport da også store fordele. Her er altså alt, hvad I kunne drømme om og mere til, da I hurtigt kan komme til endnu mere kultur i København eller natur nær smørmosen. Velkommen hjem!


Meteorvej 24, 2730 Herlev
Pris:
4.625.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
115
Grund:
618
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
3.892 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter