fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FUNKTIONEL 60’ER-VILLA MED STOR FANTASTISK HAVE

Del bolig

En spændende 60’er-villa, hvor idyl og god indretning fusioneres og skaber det perfekte hjem til den store familie. Følg med ind bag Mejerivej 10’s hoveddøre, og lad dig blive fortryllet.

Er I en stor familie med mange børn eller mangler I et sted, hvor I kan udleve jeres egen personlige hobby, så er I kommet til den rette bolig. Huset her er nemlig inddelt i fire dele: en hoveddel med køkken, bad, spisestue og værelse, en praktisk del med to disponible rum samt værksted og garage, en kælderdel med vaskefaciliteter og til sidst en sekundær del, der indeholder to værelser, en stue og et bad. Så har I behov for en gæsteafdeling eller rigeligt med plads til teenageren, så kan den uforstyrrede placering af den sekundære del sørge for det. Generelt står huset flot med pænt flisegulv i lyse nuancer og med en detaljerigdom, der sætter hjemmet i klasse for sig. Eksempelvis pyntes bagvæggen i hoveddelens stue af rustikke mursten i mørke nuancer, og kigger I over til køkkenet, vil I hurtigt lægge mærke til, hvordan de lyse låger står i flot kontrast til den mørke bordplade. Det her er et hus med sans for detaljen!

Ejendommen blev opført i 1964, men det er dog tydeligt, at der siden er blevet arbejdet for den høje kvalitet. Det fornemmes bl.a. i villaens udestue, hvor I kan samles over et spil kort eller en kop te, og er vejret godt, kan I nyde én af hjemmets mange hyggekroge, såsom den vestvendte overdækkede terrasse, der garanterer aftensol og rare udestunder. Har I grønne fingre, kan I give jer i kast med den store, grønne grund, ellers kan I blot nyde udsigten af den allerede frodige have, der står nærmest romantisk med diverse hyggelige træer og buske. Til sidst, skal også den dekorative forhave nævnes, der udover mange grønne beplantninger tilmed rummer en stor indkørsel med plads til adskillige biler og cykler.

Adressen placerer jer midt i Hjertings skønne natur med højt til himlen, tyste omgivelser og ofte flot stjernehimmel. På trods af den naturrige lokation, har I dog stadig både supermarked, skole og pasningstilbud indenfor overkommelig rækkevidde. I har derudover Rødding centrum mindre end 5 minutter væk i bil, hvor I både kan klare dagens indkøb, besøge den lokale bager eller tage en tur i biografen i Rødding Centeret.

En charmerende 60’er-villa placeret i naturskønne omgivelser perfekt til den store familie - velkommen hjem.


Mejerivej 10, 6630 Rødding
Pris:
1.598.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
197
Grund:
2925
Værelser:
6
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.855 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter