fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ET STEMNINGSFULDT FAMILIEHJEM I FREDERICIA

Del bolig

Træd indenfor i dette charmerende indrettede enderækkehus med nyt tag fra 2020, hvor en hyggelig atmosfære hersker. Boligen på 102 kvadratmeter disponerer over entré, badeværelse, tre værelser, repos samt et dejligt køkken i åben forbindelse med stuen.

Som I åbner dørene til entréen, bliver I mødt af en fin plads til garderobe og bevæger jer straks videre ind i det store rum, der er stuen. Her skabes der et fantastisk lysindfald grundet de store vinduer og udgangen til hjemmets udeområde. I dette fine rum kan I lige forestille jer den hyggelige afslapningsoase, I kan skabe – dette gør sig ligeledes gældende for spiseafdelingen. I køkkenet står forestillingen om et skønt familieliv også skarpt, og den særlige indretning gør, at køkkenet straks virker indbydende. Udover de nødvendige køkkenelementer er her også vaskefaciliteter og en fin køkkenø. Vender I blikket mod badeværelset, er dette godt indrettet med separat bruseniche. Bevæger I jer op på førstesalen, som er blevet renoveret i foråret 2020 og fået nye vinduer samme år, kan I beundre det fine udsyn, I får på rækkehusets værelser. Her er nogle fine rum, der lover et hyggeligt hjemmemiljø – lyder det ikke dejligt? 

Vender I opmærksomheden mod haven, er der her en dejlig, stor terrasse, der til dels er overdækket samt en finurligt anlagt have med små, fine stier, der kan bringe jer videre ud i området. I denne nemme have finder I også et lille skur, der jo er oplagt til diverse haveredskaber.

Med denne adresse befinder I jer i formidable Fredericia, hvor der aldrig er langt til hverken indkøb eller offentlig transport. Særligt skolen er tæt på, nemlig kun tre minutters rolig gang. Ligeledes er både gymnasium og daginstitution i kort distance fra boligen, så hvis det er familien, der ønsker dette hjem, er det i den grad oplagt.

Bevæger I jer ned mod Fredericia Vold, kan I nyde hyggelige gåture samt det summende café- og restaurantliv – og hvis I vil blæses igennem, kan I gå langs Østerstrand og nyde pragtfulde udsigter. Velkommen til et nemt, roligt og dejligt liv i det jyske – den måske mest praktiske placering, hvis I skal besøge resten af Danmark.


Mariesvej 19, 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
102
Grund:
148
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter