fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE ETPLANSVILLA MED OVENLYS

Del bolig

*Virkelig flot el- og tilstandsrapport. Meget få anmærkninger!

Her er en dejlig etplansvilla der, attraktivt beliggende i et roligt kvarter nær alle dagligdagens fornødenheder, er perfekt til børnefamilien.

Vejen er en hyggelig by, der ligger tæt på motorvejen med gode forbindelser til Esbjerg og trekantsområdet, og med mange muligheder for et aktivt fritidsliv med både idrætscenter og rideskole nær Mannehøj. Et stort stisystem giver desuden nem og sikker adgang til alt fra børnehaver, skoler, idrætscenter og indkøbsmuligheder.

Den fuldmurede ejendom er opført i 2006, og den har et dejligt lyst køkkenalrum med loft til kip, akustiklofter og ovenlys, der nemt bliver familiens samlingspunkt i en travl hverdag. Køkkenet har hvide elementer fra HTH, i en moderne stil med indbyggede greb og hårde hvidevarer i rustfrit stål. Der er gode funktionelle detaljer og et skønt valg af farver og materialer, som går igen i hele huset. Huset er adskilt i en forældre- og en børneafdeling, hvor to værelser og et bad samles om bryggerset i husets vestlige ende. Forældreafdelingen består af et soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse - en dejlig luksus i hverdagen, hvor det giver nemme aften og morgenrutiner. Begge badeværelser er stilrene i deres udtryk med antracitgrå klinker i gulvet samt hvide elementer og vægge, og de indeholder begge en bruseniche. Fra køkkenalrummet går man videre til boligens aktivitetsrum, som er perfekt placeret, midt i mellem alrummet og stuen. Der kommer et godt lys ind i stuerne, som er indrettet med egeparket gulv og hvide vægge, og boligen fremstår i det hele taget meget velholdt og indflytningsklar.

Fra både stue og alrum er der udgang til terrassen, hvor solen kan nydes i sommermånederne, og hvor det er oplagt at holde nogle gode grill-aftener. Haven er nem at vedligeholde med en stor græsplæne og få bede, og der er hyggelige indslag som bålplads og læhegn ved terrassen.

I får her en herlig lavenergi villa med Genvex-anlæg, stor carport og mange moderne detaljer, som vil tilfredsstille enhver kernefamilie.

Kontakt os gerne for en fremvisning.

Mannehøj 12, 6600 Vejen
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
855
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter