fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ETPLANSVILLA MED SOLRIG TERRASSE OG VELHOLDT HAVE - FAMILIEVENLIGT KVARTER

Del bolig

På Magnolievej udbyder vi en skøn etplansvilla med tre gode værelser, der vil blive et hyggeligt hjem for en ny familie. Ejendommen er fra 1968, og den har en dejlig have med en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solen det meste af dagen.

I denne bolig ligger opholdsstuen og spisestuen samlet, så I får et stort leverum med god plads til både sofahjørnet og spisestuemøblerne, og der er direkte udgang til terrassen ved det store vinduesparti mod syd. Der er opført et godt og gedigent køkken med masser af plads til opbevaring i skabene og alt i hårde hvidevarer - her kan I også etablere en mindre spiseplads. Huset har en god planløsning med en særskilt soveafdeling, hvor tre værelser ligger ud til en fordelingsgang, ligesom der også er adgang til et badeværelse med badekar. Dertil består boligen af en entre og et fyrrum med vaskemaskine og god skabsplads.

En velholdt forhave byder jer velkommen til ejendommen, og der er bygget en carport for enden af en flisebelagt indkørsel. Haven er anlagt med spændende staudebede og en god græsplæne, og en flagstang lader jer markere mærkedagene på bedste vis. På terrassen kan I slappe af ganske ugeneret - her har I den dejligste solplet at nyde sommeren fra med god plads til både grill og havemøbler.

I bliver en del af et fredeligt villakvarter, hvor I vil bo på en lukket vej med stisystem til Munkevængets Skole, der blot ligger 400 meter væk. Dertil er der heller ikke langt til daginstitution og indkøb, som kan findes inden for 700 meter, så alle hverdagens behov nemt kan dækkes fra denne adresse. Efter få minutters kørsel er I i Kolding centrum, hvor byens charmerende gader byder på et væld af forretninger, caféer og spisesteder, ligesom det er muligt at nyde det smukke sceneri ved Koldinghus.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at se jer.


Magnolievej 8, 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
108
Grund:
803
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter