fbpx
Plantegning Zoom

LYS LEJLIGHED MED EN CENTRAL BELIGGENHED I VALBY

Del bolig

På Lyshøjgårdsvej 87, 4. mf., møder du en indflytningsklar bolig, der råder over veldisponerede 37 kvm - kort sagt den perfekte ramme til køberen, der ønsker at bo selv og har brug for en attraktiv placering tæt på alt. Velkommen til!

Entréen har pæne trægulve og gode opbevaringsmuligheder, og herfra kan du tilgå den kombinerede stue og soveværelse. Herinde kan du nemt etablere hjørner med både skrivebordsplads og sofa. Særligt det store vinduesparti med fransk altan skaber en god luftighed på arealet og sikrer et behageligt lysindfald. I køkkenet har du alt, hvad du har brug for i hverdagen, og du får tilmed vaskemaskine. Sidst men ikke mindst får du et nydeligt badeværelse med separat brus. Idet lejligheden befinder sig godt oppe i højden, er den blå himmel ikke svær at spotte. Boligen henvender sig især til den studerende eller som forældrekøb.

Den røde murstensejendom med de karakteristiske blå vindue- og dørrammer, er opført i 1959, og foran bygningen kan du fint have cyklen parkeret. Til grunden hører der også et dejligt gårdmiljø med legehus, gyngestativ og frodige, grønne tilføjelser.

Fra adressen kommer du hurtigt og nemt hen til Valby St., der har rigtig gode forbindelser mod København, Fyn og Jylland. Du har flere indkøbsmuligheder nede på Vigerslev Allé til at klare de daglige gøremål, og du får et grønt område nærmest lige udenfor hoveddøren. På 3 min. på cykel møder du Spinderiet, et shoppingcenter i hjertet af Valby, der har et væld af butikker og spisesteder. Der er dagtilbud, skoler og gymnasium indenfor rækkevidde, og den store idrætspark er et af de største idrætsanlæg i Norden. Valbyparken og Sydhavnstippen er populære grønne åndehuller, og Søndermarken, Frederiksberg Have og Zoologisk have er alt sammen i gåafstand fra komplekset.

Sælges som udgangspunkt med inventar. 
Lyshøjgårdsvej 87, 4. mf., 2500 Valby
Pris:
1.650.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
37
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
1.477 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter