fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELPLACERET ANDELSLEJLIGHED I ROLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til Lyngvej 19 i Lyngby, hvor dit nye boligkapitel nu kan komme til at udspille sig. I nummer 19 udbyder vi nemlig nu en attraktiv andelslejlighed, som egner sig perfekt til enlige og par i alle aldre.

Den indbydende andelslejlighed på 58 kvadratmeter er en del af en ejendom opført i 1944. Boligen fremstår lys og indflytningsklar, og da den ligger i bygningens stueetage, er den, som tidligere nævnt, velegnet til en bred målgruppe – selvom den er nem at tilgå, ligger den dog et stykke hævet fra gadeniveau, hvorfor du slipper for indkigsgener. Som et ekstra plus kommer du også til at bo i første parket til ejendommens hyggelige, grønne fællesarealer, der er guld værd i sommermånederne.

Lejligheden kan både skrive lys og indbydende på sit bolig-CV, og den veldisponerede planløsning viser sig først og fremmest en praktisk entré. Herfra kan du tilgå køkkenet, som er opført i fine, tidløse elementer med mulighed for en lille spiseafdeling. Stuen udgør boligens største rum og er dermed også utrolig indretningsvenlig, og det er selvfølgelig herfra, der er udgang til sydvestvendt altan, som udgør en ægte oase. Afslutnignsvis får du glæde af et rummeligt soveværelse og et tidløst badeværelse med god bruseplads.

Lejligheden er beliggende i et hyggeligt område, hvor man ikke skal indgå nogen kompromiser. Her er gode indkøbsmuligheder, god offentlig transport samt nem og hurtig adgang til motorvejen. Nabolaget er fredeligt, og de mange grønne arealer indbyder til livsnyderi i det fri. Du finder både DTU og sportsaktiviteter ganske tæt på, og til trods for de naturskønne omgivelser, er du ikke mere end en lille cykeltur fra Lyngby Hovedgade og Lyngby Storcenter.
Lyngvej 19, st. tv., 2800 Kongens Lyngby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
58
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter