fbpx
Plantegning Zoom

FLOT TOVÆRELSES LEJLIGHED I AALBORG SV

Del bolig

Velkommen indenfor i denne veludnyttede og indbydende lejlighed på 53 kvm, hvor du tilmed får et dejligt grønt område lige udenfor hoveddøren!

Fra entréen med gulv-til-loft skab til overtøjet kan du til højre tilgå det klassiske køkken, der har pæne lyse trægulve. Indretningen gør det muligt at have spiseafdeling i den ene ende og plads til madlavningen i den anden. Derudover er der rigelig med skabsplads til alle køkkensagerne, og med gaskomfur, moderne emhætte og et stort køleskab går du ikke ned på funktionaliteten.

Modsat køkkenet kommer du ind i lejlighedens stue, hvor et flot vinduesparti sikrer et behageligt lysindfald, og karnappen i forlængelse af rummet muliggør, at der er plads til et afslapningshjørne med udsigt til blå himmel. Der er fin plads til at have både skrivebord og hjørnesofa, og fællesområdet inviterer til masser af gode stunder med familie og venner. I værelset kan du etablere et hyggeligt soveværelse, og med endnu et fint skråvindue og skabsplads kan rummet være rammen om netop det soveværelse, du ønsker. Dertil har badeværelset separat bruseniche og er holdt i et moderne design.

Det tilhørende grønne udendørsområde har både en flot beplantning og en rigtig dejlig pavillonplads, hvor du kan nyde middagen i sommermånederne med kig til naturskønne omgivelser. Den røde murstensejendom med matchende rødt tegltag er bygget i 1955 og fremstår enormt velholdt.

I nærområdet har du Skalborg St. under 1 km. væk, og der er indkøbsmuligheder og spisesteder ikke langt fra adressen. På lidt over 5 min. på cykel når du City Syd, der er et handelsområde med masser af butikker. Lyngholmsvej 9 er kun lidt over 5 km. fra Aalborg Centrum med et rigt kunst- og kulturliv og et væld af restauranter. Dertil kan en skøn gåtur langs havnefronten være et dejligt afbræk i hverdagen.

Vi glæder os til at vise dig dette skønne hjem! Book endelig for en fremvisning.


Lyngholmsvej 9, 2. th., 9200 Aalborg SV
Pris:
425.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
53
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1955
Købspris
425.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.349 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter