fbpx
Plantegning Zoom

TREVÆRELSES ANDELSLEJLIGHED CENTRALT I SKALBORG

Del bolig

I skal sætte kurs mod en helt central Skalborg-adresse i jagten på jeres nye hjem, for her på Lyngholmsvej 5 kan I lige nu overtage en treværelses andelslejlighed med et dejligt lysindfald og en god planløsning. Lejligheden placerer sig øverst oppe på anden sal i en velholdt rødstensejendom, og denne placering tager jer på afstand af gadebilledet, ligesom I ikke skal bekymre jer om overboer; I får altså en ugeneret oase her på toppen!


Lejligheden råder over 66 kvadratmeter, der er udnyttet til fulde og fordelt på en veldisponeret planløsning. Det betyder, at I fra entréen har adgang til samtlige rum, som tæller to fine værelser, en stue, et funktionelt køkken og et badeværelse med god plads. Sidstnævnte er indrettet med separat bruseniche, hvide fliser på væggene og et klassisk terrazzogulv.


Køkkenet er et godt eksempel på, hvordan pladsen udnyttes til punkt og prikke, for her er fin bordplads, og som en vigtig detalje er der indbygget en masse praktiske skabe til køkkengrejet. Herfra folder resten af boligen sig ud med de originale bøgeparket trægulve, som skaber en rød tråd i indretningen, og I kan give dem nyt liv med en slibning, mens I også kan sætte jeres eget præg på rummene med maling og kreative indretningsidéer.


Jeres nye hjem ligger i de trygge rammer af en klassisk ejendom fra 1955, og her får I glæde af alt fra en fælles vaskekælder til det store, åbne fællesareal i forlængelse af bygningen. I kan tage et tæppe og en god bog under armen og indtage den grønne plæne, hvor solen venter. Samtidig har I kort vej til både indkøb og take-away, når sulten melder sig; der er 300 meter til nærmeste supermarked lige rundt om hjørnet, og på vejen møder I både en bager og et pizzeria. Der er mange gode busforbindelser og ikke mere end 750 meter til Skalborg Station, så der går ikke mange minutter, før I befinder jer i det inderste Aalborg, hvor små cafeer, butikker og restauranter ligger på stribe.


Velkommen!


Lyngholmsvej 5, 2. th., 9200 Aalborg SV
Pris:
395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
66
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1955
Købspris
395.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.263 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter