fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE RÆKKEHUS MED FULD KÆLDER OG MANGE BRUGBARE M2 BOLIG OG SKØN HAVE - MULIGHED FOR AT BYGGE UD!

Del bolig

Boligen her på Lyngen 14A har status som et rækkehus, egner sig perfekt til det unge par såvel som den lille familie – her får I samlet set 178 kvm fordelt over en stueetage og en meget anvendelig kælder, der står så flot som boligstandard. Man mærker ikke at huset er et halvt dobbelthus og man deler intet med naboen. Her er lydisoleret og selvstændig matrikel, med en bolig opført med et klassisk, arkitektonisk udtryk.

Grunden tæller 600 kvadratmeter, og den er anlagt med indkørsel, have hvor der findes dejlige buske og træer med masser af blomster. Et gammelt drivhus som stadig er i funktion, samt frugt og bærbuske. Fantastisk baghave, hvor I er sikret et skønt ugenert udeliv. Her er der nemlig plads til diverse aktiviteter for både store og små familiemedlemmer, mens den hævede terrasse er perfekt til afslapning i bløde havemøbler - den er endda sydvendt, og derfor bades den i sol fra morgen til aften i sommermånederne.

Hoveddøren åbner op til en hyggelig bolig, der nyder godt af et naturligt lysindfald takket være de store vinduespartier. Hjemmet fordeler sig over 80 m2, og her viser planløsningen sig med to gode værelser, et funktionelt køkken, et badeværelse, en stor vinkelstue samt en udestue med videre afsæt til terrassen og haven. Alt dette ledsages naturligvis af den brugbare kælder, som råder over vaskerum, gildesal, garage, disponible rum og et gæstetoilet, og med udgang til haven. Den store grund giver rig mulighed for at bygge til, men også garagen er oplagt at inddrage til beboelse eller et dejligt værksted.

Lyngby er et skønt sted at bosætte sig, hvis I drømmer om en hverdag blandt både natur og byliv. Jeres tætte nabolag huser bl.a. handlemuligheder, skole og legeplads, og der er heller ikke andet end 1,2 kilometer til Lyngby St. og alle Lyngby Hovedgades faciliteter / gågade. I kan cykle til naturoplevelserne omkring Lyngby Sø på 10 minutter, eller gå en tur rundt om Gammelmosen, og som prikken over i'et ligger motorvejen kun få minutter væk, hvilket er ideelt for pendleren, men uden at give lydgener.

Bestil en fremvisning med det samme.

Lyngen 14A, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
5.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
80
Grund:
600
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
4.025 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter