fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELINDRETTET HUS MED GOD UNDERETAGE OG PRAGTFULD TERRASSE

Del bolig

Det er en indbydende og velindrettet villa med tilhørende kælder, der venter jer på Lyngbakken 11, en attraktiv beliggenhed i Grejsdal, hvor familien uden tvivl vil elske at bosætte sig.

På en 1.632 m2 stor grund står ejendommen og fordeler sine 217 etagemeter med 154 m2 i stueplan og 63 m2 i kælderen. Huset er opført i 1962 med en god, funktionel planløsning og reelle rum.

Stueetagen indeholder to store soveværelser med brusebadeværelse i samme afdeling. Videre herfra fortsætter vi ind i en dejlig vinkelstue med brændeovn og naturlig forbindelse til et klassisk, hvidt køkken, som har gode opbevaringsløsninger og alt i hårde hvidevarer. Stuen er utrolig rummelig, hvorfor I nemt kan etablere et ekstra værelse, hvis I har brug for det, ligesom at der er masser af plads til spisemiljø og sofaafdeling. Sommerperioden forlænges i den dejlige udestue, som har udgang til en stor, hævet terrasse og den fineste udsigt til frodige trækroner og smuk natur. De ekstra gode m2 i underetagen er fordelt med endnu et badeværelse, et vaskerum og flere disponible rum, der bare venter på at agere hjemmekontor, teenageafdeling, hobbyrum eller hvad end I kunne ønske jer. Her er der masser af plads at udfolde sig på.

Det samme gør sig gældende udenfor, hvor den store grund giver anledning til livsnyderi og udfoldelse for både børn og voksne. Særligt den vidunderlige terrasse skal fremhæves, for den er helt fantastisk og så har den en misundelsesværdig udsigt til de skovbeklædte arealer, der breder sig få skridt fra ejendommen.

Naturen omfavner området og understreger den fredelige og idylliske atmosfære, som straks er tydelig, når I ankommer til nabolaget. Begiv jer på vandreture, cykelture, picnic eller svampejagt i de smukke omgivelser, som bare ligger få minutters gang fra hoveddøren og venter på at blive udforsket. Er I mere til byliv, butikker, spisesteder og kultur, så er tager det kun 10-15 minutter at cykle til Vejle midtby, ligesom at I har handlemuligheder og skole lige ved hånden, så I aldrig skal mangle noget i dagligdagen. En bedre beliggenhed skal I lede længe efter.

Lyngbakken 11, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
154
Grund:
1632
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter