fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ÆGTE VILLACHARME PÅ SIN EGEN BAKKETOP – LIGE VED DYREHAVEN!

Del bolig

Velkommen til en ganske unik ejendom, som ligger i Kongens Lyngby-kvarteret Hjortekær. Herfra er der lige præcis er fem minutter på gåben til porten ind til Dyrehaven, og naturen spiller kort sagt en helt særlig og central rolle. Villa ligger på toppen af nabolaget på sin helt egen bakketop med den fineste udsigt over træernes kroner – det her er ejendommen for jer, der er på udkig efter noget, der er udover det sædvanlige.

Når I ankommer til adressen, vil I straks bemærker, hvorfor denne ejendom er noget særligt. Huset ligger højt hævet over gadeniveau, og det præsenterer sig selv med et idyllisk arkitektonisk udtryk, som med sin rødmalede træfacade og hvide, sprossede vinduer henleder tankerne på ægte svensk ødegård-charme. Det siger næsten sig selv, at I har komplet privatliv heroppe – og på den store, sydvendte terrasse, der breder sig hele vejen langs husets facade, har I udsigten på helt tæt hold.

Villaen er bygget i 2007, og I bydes indenfor i et stilrent hjem, der har har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig. Med 168 boligkvadratmeter er her plads til par såvel som veletablerede familier, og vi kan ligeledes glæde jer med det faktum, at planløsningen sørger for regulære og indretningsvenlige rum.

Stueetagen byder sig til med hele husets samlingspunkt – nemlig opholdsrummet. Her samles stuen, spisestuen og køkkenet på hyggeligste vis, og det er selvfølgelig også herfra, der er udgang til den sydvendte terrasse. Rummets mange kvadratmeter sikrer gode indretningsmuligheder, og det fine, elegante køkken byder på ideelle rammer om madlavningen; her er nemlig god bord- og skabsplads såvel som alt i hårde hvidevarer. I stueetagen får I også et bryggers, badeværelse og værelse, mens 1. salen råder over yderligere fire værelser og et lækkert badeværelse med bl.a. hjørnebadekar.

Ja, dette hjem har alt, hvad man kunne tænke sig – og endvidere kommer I til at bo i et super hyggeligt kvarter med kun få hundrede meter til Dyrehaven samt med gode busforbindelser, børnehave og en Netto lige i nabolaget. Vi kunne fortsætte i en evighed, men vil I ikke hellere med på en fremvisning?


Lundtoftevej 261A, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
168
Grund:
783
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter