fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DELEVENLIG OG STEMNINGSFULD LEJLIGHED i GOD STAND

Del bolig

Lombardigade ligger som en rolig sidegade til Amagerbrogade og lige på grænsen til det populære Italiensvejskvarter, der er kendetegnet ved sine mange smukke og imponerende villaer, rolige veje samt kendt for at være hjemsted for både Amager Hospital, Skolen ved Sundet og Amager Strand Station med metro! En skøn, skøn lokation tæt på bystemning, et hyggeligt villakvarter og strandparken, ikke mindst.

Lombardigade 19 kan fremover danne rammen om jeres tilværelse, når I overtage nøglerne til denne hyggelige lejlighed, der passer perfekt til solotilværelsen, til et par – eller sågar sammen med en roomie! Den attraktive planløsning åbner for en delevenlig indretning med et rummeligt værelse til hver samt fælles adgang til entré, køkken og badeværelse.

Lejligheden emmer af hygge og stemning, og man føler sig straks hjemme, når man ankommer til de veldisponerede 53 boligkvadratmeter. Pæne lyse gulve, vægge og lofter pryder lejligheden, og både køkkenet og badeværelset præsenterer sig i velholdt stand med helt klassiske materialer, som er lette at sætte sit eget præg på. I køkkenet er der fin plads og i hjørnet er der via døren ud til bagtrappen nem adgang ud til ejendommens hyggelige fælles gårdmiljø med en stor grøn græsplæne.

Badeværelset er helt klassisk med hvide fliser og væghængt brus, mens den rummelige fordelingsentré giver adgang til begge lejlighedens gode værelser, som kan tages i brug som to individuelle soveværelser eller som ét værelse og en hyggelig opholds- og spisestue. Alt i alt en yderst velindrettet og dejlig lejlighed i rigtig flot stand!

Foruden at ligge helt tæt på Amagerbrogade med gode busforbindelser, caféer og specialforretninger samt metro og Amager Strandpark byder nærmiljøet også på flere skønne grønne oaser. På under fem minutter kommer I både forbi Filipsparken, Sundby Have og kirkegården, som inviterer jer ind i et roligt univers med store, frodige træer og fine stisystemer.

En alsidig beliggenhed centralt på Amager, hvor I let kommer fra A til B.

Bestil en fremvisning med det samme

Lombardigade 19, st. th., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
53
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1904
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter