fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! IDEAL STUEDIEBOLIG!

Del bolig

Tage med til Løjtegårdsvej 97C, hvor du på første sal kan glæde dig over en lys og privat base - ideel for den studerende eller singlen.

Denne etværelseslejlighed på 27 kvadratmeter er særdeles veludnyttet, da du får et fint tekøkken i åben forbindelse med resten af opholdsmiljøet, der beriges med et skønt lysindfald fra det store, østvendte vinduesparti. Der er tilmed mulighed for, at den kreative sjæl kan slå sig løs ved at indrette et helt nyt vinkelkøkken med mulighed for ovn, så hverdagens madlavning er gjort mere bekvem. Selvfølgelig er valgene helt op til dig, men også sovepladsen kan nytænkes med en flot sovesofa, så stue/soveværelse fint smelter sammen. Dermed vil rummet blot føles større og mere luftigt, så du sammen med et par venner kan nyde en hyggelig aften over et velanrettet måltid.

Boligens badeværelse er opført i en klassisk stil med lyse klinker, og som en ekstra lækker detalje kan brusebadene foretages i den separate bruseniche. Endvidere kan du let indrette et mindre kontorhjørne i det hyggelige indhak ved badeværelset eller måske give dig i kast med at etablere et indbygget skab?

Selve ejendommen er fra 1970, og glaspartierne ved svalegangene giver, foruden læ for vind og vejr, når indkøbene skal med op på første sal, et fint og sammenhængende udtryk bygningerne imellem. Yderligere kommer du til at bo længst væk fra Løjtegårdsvej, så roen kan sænke sig og tankerne samle sig om studiet eller skype-mødet.

Med dit nye hjem får du i en radius af 1,5 kilometer indkøbsmuligheder såsom REMA 1000 og Lidl samt flere gode take-away-muligheder, når weekenderne skal piftes op og stå i selvforkælelsens tegn. Som studerende ved Københavns Universitet (Søndre Campus) kan du tilmed hurtigt hoppe på bussen fra Løjtegårdsvej, hvor du fra Vestamager Station kan tage metroen videre til universitet - alt sammen på kun 30 minutter.

Løjtegårdsvej 97C, 1. 73., 2770 Kastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
27
Grund:
0
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter