fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYST OG VELHOLDT RÆKKEHUS MED UDESTUE, TERRASSE OG HAVE NÆR BY, VAND OG HAVN

Del bolig

Vi åbner nu dørene for et charmerende og lysfyldt rækkehus, som kan komme til at danne fantastiske rammer om jeres familieliv. På adressen kan I glæde jer over en fantastisk udestue, et solrigt udemiljø og en ideel beliggenhed nær by, vand og havn. Helt klart et kig værd!

Det hyggelige og velholdte murstenshus på Lodsvej er opført i 1987, og her kan I på grunden glæde jer over et solrigt udemiljø med en flot, sydvestvendt træterrasse og en dejlig, grøn have, der ligger direkte ud til den smukke danske natur. Udeområdet byder hermed både op til leg og aktivitet, mens der også herude er et skur og en holdeplads til bilen.

Indendørs venter 76 lyse og veludnyttede kvadratmeter, og huset præsenterer sig med en indbydende entré, der giver god plads til familiens opbevaring. Hjerterummet og samlingsstedet forener fint alle de fælles anliggender i ét, da I her får køkken i åben forbindelse til stuen. I stuen kan I både indrette jer med sofaarrangement og spisebord, mens I herfra også kan gøre rummet endnu større, når I lader dørene stå åbne til den hyggelige udestue. I udestuen kan I i de varme sommermåneder skabe direkte passage ud til haven, mens stedet i de koldere tider kan benyttes som en læfyldt hyggekrog.

I køkkenet kan I nyde direkte adgang til bryggerset, mens I også her kan glæde jer over et fint kig til naturen udenfor, mens I laver mad. I husets stueplan er også et lyst badeværelse.

På første sal venter to gode værelser, der begge drager fordele af et naturligt lysindfald.

På denne adresse kommer familien nær by, vand, havn og grøn natur. Her venter Min Købmand blot 500 meter fra hoveddøren, og ønsker I et større udvalg, kan I cykle til Odense Centrum på bare 20 minutter. Fra huset kommer ungerne nemt afsted i hverdagen, da både skole og børnehave er placeret et stenkast fra adressen. Herudover har I kun 300 meter til Stiges hyggelige lystbådehavn, mens naturskønne gåture kan nydes langs kysten eller på Stige Ø.

Lodsvej 8B, 5270 Odense N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
76
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter