fbpx
Plantegning Zoom

VELHOLDT VILLA LIGE MELLEM ROSKILDE FJORD OG ARRESØ I HYGGELIGE KREGME

Del bolig

På en dejlig hjørnegrund ligger dette velholdte 60’er-hus og venter på nye ejere - I kan sætte jeres eget præg, men hele herligheden er sådan set allerede klar til indflytning.

Hjemmet er i to plan, hvoraf stueplan udgør 98 gode kvadratmeter sammen med en lige så stor høj og aldeles anvendelig kælder. Fra vindfanget har I adgang til entréen, der åbner op til alle hjemmets rum: Et køkken ud til en stor stue, hvor en udestue er i forbindelse, to gode værelser og et toilet. Nedenunder finder I et badeværelse samt flere gode disponible rum. Køkkenet giver god plads at arbejde på med super god opbevaringsplads, og den direkte adgang til stuen giver en god rumfornemmelse i opholdsarealerne, hvor I fint får plads til både spisebord og sofaarrangement, og med gode ekstrakvadratmeter i udestuen bliver det ikke meget bedre - lyst og lækkert med et flot trægulv, der bliver lyst op af udestuens vinduer fra tre verdenshjørner. Værelserne er i super gode størrelser, hvor det ene brillerer med flot original opbevaringsplads, og rummene nedenunder får I ligeledes i gode størrelser. Slutteligt får I et kæmpestort badeværelse samtidig med toilettet ovenpå, der lader de travle morgener forløbe gnidningsfrit.

Grunden byder både på terrasse- og græsarealer, det hele er let at holde og lægger op til, at I kan lave gyngestativ til de små, lave højbede med søde og saftige jordbær eller noget helt tredje, som I kunne ønske jer. På den praktiske side får I ydermere en garage oveni, så bilen kan stå tørt og godt.

Rema1000 finder I et par hundrede meter fra matriklen. Skoler kan nås på en lille cykeltur, og med Lille Kregme Station 500 meter fra hoveddøren kan I befinde jer i Frederiksværk tre minutter senere og Ølsted på fem, og søger I større byer, kan I både nå Hillerød og Frederikssund på 20 minutter i bil. Godt en kilometer mod vest kan I dyppe tæerne i Roskilde Fjord, og mod øst kan I efter tre kilometer og gennem Sonnerup Skov være lige ud til Arresø, hvor I kan få dejlige og smukke kilometer i benene.

Alt i alt byder Lindevej 4 altså på et dejligt og indflytningsklart hjem, hvor I kan lave jeres eget touch, og beliggenheden er også lige til at forelske sig i!
Lindevej 4, 3300 Frederiksværk
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
841
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.533 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter