fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TREVÆRELSES LEJLIGHED MED STORT BADEVÆRELSE

Del bolig

Nu udbyder vi en dejlig lejlighed i Lindevangshusene, hvor I vil bo med nærhed til indkøb, skole og daginstitutioner. Boligen har en god og lys atmosfære, og der er opført et køkken med alt i hårde hvidevarer - inklusiv opvaskemaskine og vaskemaskine.

I den rummelige entre er der god plads til overtøj og sko, og herfra kan I blandt andet besøge stuen, der sagtens kan indrettes med både spisebord og et hyggeligt sofahjørne. Et dejligt lysindfald kommer ind i rummet fra vest, så I fra anden sal kan se solen gå ned over kvarteret, ligesom I også har udsigt over et velholdt, grønt område. I alt har boligen to gode værelser, hvoraf det ene er opført med skabsplads, og I får et stort badeværelse med badekar og terrazzogulv. Som allerede nævnt har køkkenet alt, hvad I får brug for i hverdagen af hårde hvidevarer, og da rummet har en god størrelse, kan I etablere en mindre spiseplads.

Ejendommen er opført i 1968, og den er omgivet af flotte og velholdte haveanlæg, der giver jer rig mulighed for at nyde tilværelsen i det fri. Her har de store, åbne græsplæner selskab af enkelte træer og buske, og der er sat borde og bænke op til fri afbenyttelse - der er også etableret en grillplads. Kvarteret er fredeligt, og I har mulighed for at parkere bilen ved vejen.

På denne adresse har I alt, hvad hverdagen kan begære inden for ganske kort afstand. Der er kun 350 meter til den nærmeste daginstitution, mens I kan gå til Borgerskolen på ti minutter, og der er flere gode indkøbsmuligheder i området med kun 650 meter til det supermarked, som ligger tættest på ejendommen. I vil også på i nærheden af bycentret City 2, der udover forretninger og spisesteder også lægger lokaler til en biograf, og der er gode forbindelser med offentlig transport, hvor bussen går lige i nærheden af boligen.

En dejlig lejlighed, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os gerne for en fremvisning.

Lindevangshusene 72, 2. th., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter