fbpx
Plantegning Zoom

FANTASTISK HUS MED MASSER AF CHARME

Del bolig

Velkommen til Lindegårdsparken 36 i Kirke Eskilstrup – her ligger en guddommelig villa, som nu kan blive jeres nye hjem. Villaen er perfekt til parret eller familien, der ønsker sig en unik bolig med designet i orden, en fantastisk have og en pragtfuld beliggenhed.

Udvendigt finder man den gode indkørsel, der fører til carporten – tilknyttet den er en overdækket terrasse samt et skur. Skuret har man dog mest adgang til på den anden side af huset, hvor der er indgang fra terrassen. I haven har man en masse flot beplantning, der elegant indrammer området. Til det yngre segment, har man rig mulighed for leg eller boldspil på det gode græsareal – og ophold kan ske på terrassen i forbindelse til skuret eller den store sydvendte terrasse.

Indvendigt byder hjemmet på 135 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 1 plan. Man bydes velkommen i den indbydende entré, der flyder sammen med fordelingsgangen. Derfra har man adgang til den store stue, der ligger i forbindelse med køkkenet, rummene har en åben atmosfærer, men med denne udformning fornemmes de også som deres egne. Stuen har rigeligt med plads, og nyder et stort lysindfald gennem de store vinduer, man har desuden den hyggelige pejs, perfekt til at bekæmpe kulden fra den Danske vinter – samtidigt kan man nyde det flotte moasikparket, der går igen i flere rum. Køkkenet er et rum, hvor pladsen bliver udnyttet pænt med flotte hvide elementer i et tidsløst design – fra køkkenet har man åbent til entréen, perfekt hvis man skal have en snack, uden at forstyrre hyggen i stuen. De to badeværelser har et moderne udtryk, godt med plads og separat brus. Derudover byder boligen på et bryggers og tre pæne værelser, med en planløsning der giver mulighed for at lave voksen- og ungdomsafdeling. Specielt 2 af værelserne er store og har før været opdelt således at der var 4 værelser. Vi kan desuden oplyse, at der er indlagt fibernet.

Villaens beliggenhed er ikke til at sætte en finger på – med en placering omgivet af skøn natur, med adgang til mange stier har man alle forudsætninger for at nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Boligen ligger bekvemmeligt for den travle familie, da man har kort til både skole og institution, begge beliggende indenfor 1,5 kilometer af hjemmet. Desuden har man nem adgang til offentlig transport, med Kirke Eskilstrup station kun 350 meter fra hoveddøren, hvorfra man har adgang til lokalbanen mellem Slagelse og Tølløse – og kun 4 minutter til den sidste. Samtidigt har man ikke mere end 12 minutter i bil til motorvejen.


Lindegårdsparken 36, 4360 Kirke Eskilstrup
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
1196
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.428 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter