fbpx
Plantegning Zoom

TOTAL INDFLYTNINGSKLAR OG GENNEMRENOVERET LEJLIGHED MED KLASSISK CHARME OG RENE LINJER

Del bolig

Det er drømmen af en 3V’er, der venter jer her på 1. sal på Lindebugten 2, hvor I træder indenfor til 79 kvadratmeter, der på smukkeste vis forener klassisk charme med moderne opdateringer. I overtager en 30’er-lejlighed med både fyldningsdøre, flotte stuklofter og originale plankegulve, og de oprindelige detaljer går hånd i hånd med stilrent design, som det ses både på badeværelset og i køkkenet. De lækre istandsættelser har efterladt jer et lyst og indbydende hjem, der står helt klar til nye ejere, og det kan være alt fra singlen til parret, der falder for denne bolig!

Turen starter med et flot førstehåndsindtryk i en lang og rummelig entré, der er åbnet op til køkkenet; den åbne planløsning skaber en luftig atmosfære, og spots i loftet sætter prikken over i’et. Entréen er desuden indrettet med et indbygget skab, som giver plads til sko og overtøj. I køkkenet ser I som sagt et perfekt eksempel på de moderne opdateringer, der pryder hjemmet; det præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer, en mørk bordplade, en opvaskemaskine og en ovn i arbejdshøjde.

Det stilrene univers fortsætter ude på badeværelset, som byder på god plads, vaskemaskine og et vindue til udluftning. Herfra går turen videre til et stort soveværelse med indbygget garderobeskab og morgensol, og til slut fuldendes hjemmet af to smukke stuer en suite. Dagslyset strømmer ind gennem de sydvestvendte dannebrogsvinduer, og den dejlige rumfornemmelse gør det straks nemt at føle sig hjemme!

Alt det ligger godt placeret på 1. sal i en charmerende rødstensejendom, der er indrammet af parkeringsmuligheder og et grønt stort fællesareal. Med adresse på Lindebugten ligger ejendommen desuden perfekt placeret mellem bylivet på Valby Langgade og de naturskønne omgivelser ved Damhussøen; der er 700 meter til søen, og I har Valby Langgade lige om hjørnet, så I kan slentre gennem et udvalg af butikker, små kaffebarer, Spinderiet og utallige spisesteder. Som et ekstra plus har I kun 500 meter til S-toget ved Ålholm Station.
Lindebugten 2, 1. tv., 2500 Valby
Pris:
3.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
3.582 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter