fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 3 VÆRELSES MED ALTAN I TAASTRUP

Del bolig

Her får I en hyggelig, velindrettet lejlighed med en dejlig altan - både tæt på Taastrups centrum, men heller ikke langt fra København. Ideel til en lille familie eller et par.

Velkommen i den rummelige entré, hvor I kan hænge jeres frakker. På venstre hånd byder lejligheden på et smart indrettet køkkenalrum, hvor pladsen er veludnyttet med gode opbevaringsmuligheder bag de flotte, retro træelementer, så I kan få hverdagens madlavning til fungere, og hvor der samtidig også kan stå et spisebord. Ved siden af køkken-alrummet ligger den store stue, der kan skabe ramme om dejlig familiehygge i hverdagene samt om større selskaber ved middagsbordet i weekenden. Her er en rigtig god stemning, som bærer præg af alt det lys, der kan flyde ind gennem vinduerne og glasdøren ud til den store, lukkede altan. Denne altan er ikke bare en god tilføjelse til lejligheden, fordi den er fantastisk om sommeren, når man vil nyde et glas vin i solens stråler, men også fordi det er en lukket og overdækket altan, der dermed kan udnyttes i al Danmarks vejr. Skal den lille puttes i seng, eller de voksne gå til køjs, venter jer to gode værelser: et stort soveværelse med en dejlig udsigt og et hyggeligt børneværelse. Afslutningsvis får I et badeværelse, der fremstår i fin stand og som har badekar samt plads til vaskefaciliteter. 

Tilmed et stort kælderrum, fælles vaskeri, indendørs cykelparkering og mulighed for at leje festlokale (med fint køkken) og “hotel værelse” til overnattende gæster.

Træder I ud i lokalområdet, finder I små, grønne parkområder, men et par skridt længere væk er også Taastrup Hovedgade med sine mange butikker, indkøbsmuligheder, caféer og restauranter. Vil I gerne ind til København, kan I på kun ti minutter cykle til togstationen, hvor regionaltoget kører til København på ca. 15 minutter, men alternativt kan I tage bil og nå frem indenfor omkring en halv times tid - og I har rigtig gode parkeringsmuligheder ved jeres adresse, når I vender hjem igen.

Lindebo 5, st. 25., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter