fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! NYERE OPFØRT, LYS VILLA MED SOLRIG HAVE OG IDEEL PLACERING NÆR NATUR OG BY

Del bolig

NYERE OPFØRT, LYS VILLA MED SOLRIG HAVE OG IDEEL PLACERING NÆR NATUR OG BY

Vi åbner nu dørene for en lys og gedigen villa, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres familieliv. På grunden kan I, foruden stilrene og kvalitetsbevidste materialer, nyde et solrigt havemiljø, mens beliggenheden giver jer nær afstand til alle livets fornødenheder. Helt klart et besøg værd!

Der er her tale om et flot murstenshus, som er opført i 2008. Her kan I både inde og ude nyde kvalitetsbevidste og velholdte materialer, der gør boligen fuldstændig klar til indflytning. Huset er i sandhed fantastisk placeret på grunden, hvor der udfolder sig et stort, ugeneret havemiljø, der i den grad evner at samle familien. Her kan ungerne boltre sig i timevis i den store, grønne have, mens de voksne kan finde både ro og sol på den store, omkransende terrasse. Her er der terrassepots både mod syd og vest, hvilket giver jer mulighed for at nyde solen hele dagen.
Udendørs er også et udhus til opbevaring og en sikker holdeplads til bilen i carporten.

Indendørs venter 135 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Huset præsenterer sig med en indbydende entré, der giver god plads til familiens opbevaring. I boligens hjerte forenes alle de fælles anliggender i ét, da I her kan nyde et stort køkken-alrum i forbindelse til stuen. I køkken-alrummet bidrager den gode loftshøjde og de store vinduespartier til en lethed i rummet, mens I også herfra kan invitere naturen med til bords, når I åbner ud til den solrige terrasse.

Køkkenet er opført i et yderst stilrent design, og her kan I, foruden spots i loftet, nyde alle hårde hvidevarer samt et fint kig til haven.

I den lysfyldte stue finder sollyset nemt vej ind gennem de store gulv-til-loft vinduer, der giver jer et fint kig til den grønne have. Herfra kan I endnu en gang forbinde husets inde- og udeliv, når I åbner ud til terrassen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode værelser, der alle drager fordele af et naturligt lys. Her giver planløsningen jer mulighed for at lave separat børne- og forældreafdeling, da to af værelserne har adgang til et smagfuldt badeværelse, mens master bedroom både nyder adgang til eget badeværelse og walk-in-closet. Huset rummer også et lækkert bryggers til familiens vaskefaciliteter.

På denne adresse kommer børnefamilien nær både grøn natur og alle hverdagens fornødenheder. Er der børn på matriklen, kan de nyde nær afstand til skole og børnehave, mens I også nemt klarer indkøbene et stenkast fra adressen. Naturskønne gåture kan I nyde på nært hold i hverdagen i de nærtliggende, grønne skovområder, og snupper I bilen, kan I nå alle Vejles fristelser på et lille kvarter. Her venter alskens butikker, spisesteder og oplevelser for store og små.

Velkommen hjem!
Lindagerparken 2, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
826
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter