fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STORSLÅET VILLA SPÆKKET MED KULTURARV OG EN DEJLIG HAVEGRUND

Del bolig

*OBS, ny varmeforsyning i form af luft til vand er bestilt. 

Hjertelig velkommen til Gråsten, der er en by på halvøen Sundeved i Sønderjylland, som ligger 16 kilometer vest for Sønderborg. Her får I mulighed for at flytte til hjertet af grænselandet, hvor der tilbydes storslået natur, kulturarv og et nært fællesskab på tværs af nationaliteter.

Denne villa blev opført året før Danmarks genforening med Sønderjylland, hvorfor huset har set og oplevet historien på begge sider af grænsen, men nu er vendt tilbage til den danske side, hvor huset står i al sin pragt og udstråler karakter og særpræg.

På den intet mindre end 2671 kvadratmeter skønne matrikel rejses denne villa fra 1830 og tilbyder et samlet råderum over 165 kvadratmeter. I kan parkere bilen i den tilhørende garage og langs husets facade nås den sydvendte terrasse med hoveddøren, der fører ind til hjemmets ene entré.

Herfra ligger et værelse på højre hånd og modsat findes en stor stue, der ligger en suite til køkkenet, hvorfor det er oplagt at anvende noget af stuen som alrum med spiseplads. Disse rum emmer af charme med synlige hanebånd, sprossede vinduer og skønt lysindfald fra forskellige niveauer og vinkler.

Den anden entré indgås fra den vestvendte terrasse og baner vejen til en fordelingsgang, hvorfor badeværelset findes med et stort separat badeafsnit og spa, hvilket kombinerer elegance med hverdagens luksus. Videre findes et funktionelt bryggers med vaske- og tørremaskine og sidst ligger tre gode værelser samt et stort værksted.

Udvendigt bliver I de nye ejere af en fantastisk grund med skøn have og dejlige terrassemiljøer, hvorfor denne villa er som skræddersyet til børnefamilien. Der er ikke langt til Margrethe Sø, hvor de maritime og naturskønne omgivelser kan nydes og på under 10 minutters kørsel ligger både skole, daginstitutioner og diverse indkøbsmuligheder. Gråsten ligger centralt i Grænsetrekanten mellem Sønderborg, Aabenraa og Flensborg, hvor det tyske liv lever side om side med det danske. Der er under 6 kilometer til Gråsten bymidte, hvor det blomstrende byliv kan opleves og I kan nyde godt af specialbutikker og indkøbscentre.

Hjertelig velkommen!


Limbækvej 6, 6300 Gråsten
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
165
Grund:
2671
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1830
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter