fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG VELHOLDT ENDERÆKKEHUS MED GÅRDHAVE

Del bolig

Nu udbyder vi en andelsbolig med en central placering i Grenaa, hvor I nemt kan flytte ind og etablere et dejligt hjem, da enderækkehuset fremtræder i flot stand. Ejendommen er fra 1991, og der hører en hyggelig gårdhave til boligen, hvor I kan slappe af, når årstiden tillader det.

Den enkle planløsning vidner om en velindrettet bolig, og I kan se frem til en stemningsfuld stue, der let kan indrettes med både sofahjørne og spiseafdeling. Herfra er der direkte udgang til gårdhaven, ligesom en dør også åbner ind til køkkenet, der er holdt i en moderne stil med sorte fronter. I forbereder således dagens måltider i pæne omgivelser, og der er masser af skabsplads til opbevaring. Et mindre bryggers er indrettet med vaskemaskine, og fra en rummelig entre kan I tage trappen op til første sal. I bliver mødt af to gode værelser med skabsplads fra reposen, ligesom I også har adgang til et badeværelse med bruseniche.

Gårdhaven bliver det fineste sted at nyde sommeren, og I kan skabe et charmerende uderum med blomsterkrukker og lidt havemøbler. Der er desuden anlagt mindre bede, mens et træ også bidrager til den gode atmosfære, og det vil være oplagt at invitere venner og familie på en hyggelig sammenkomst under åben himmel. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra gaden, så I får en fredelig beliggenhed, selvom I er midt i byen, og der er også mulighed for at parkere ved andelsboligen.

I vil være i gåafstand til mange af byens faciliteter, og der er kun seks minutters gang til den nærmeste indkøbsmulighed, mens Søren Kanne-skolen også er inden for rækkevidde. Grenaa har desuden et rigt forretnings- og kulturliv, som I får mulighed for at deltage i, og andelsboligen ligger i nærheden af grønne områder - for eksempel kan I gå eller løbe en tur langs Nordkanalen. Byen har desuden en skøn beliggenhed ved Kattegat, så I fra boligen nemt kan besøge stranden indenfor syv minutter.

En spændende andelsbolig med en god beliggenhed, som vi glæder os til at introducere jer til.


Lillegade 39E, 8500 Grenaa
Pris:
350.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
77
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1991
Købspris
350.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.699 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter