fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE FERIEOASE VED ISEFJORDEN!

Del bolig

Hornsherred udgør den perfekte feriedestination, for halvøen folder sig ud med bløde bakker, de flotteste skove og små, hyggelige landsbyer, der alt sammen placerer sig midt mellem de mange kilometer kystlinje langs Isefjorden og Roskilde Fjord. Med andre ord, det er naturen, der spiller hovedrollen her på egnen, og det får jer straks ned i gear, når I skal nyde feriedagene. Det er derfor heldigt, at jeres nye fristed ligger lige netop hér i Hornsherreds naturskønne kulisse, nærmere bestemt i det dejlige sommerhusområde ved Over Dråby Strand.

Jeres fritidshus ligger på noget så hyggeligt som Lille Fjordvej, og som adressen indikerer, befinder I jer ikke langt fra kysten - der er faktisk kun 500 meter ned til vandkanten, hvor bølgerne slår ind, og I har heller ikke lang vej til Landerslev Strand, som er det perfekte badested på varme sommerdage.

Hjemme i nr. 8 møder I ægte dansk sommerhusidyl allerede ved første øjekast, for det velholdte fritidshus præsenterer sig med den sorte træfacade og de hvide vinduesrammer, som hører sig til. Det er samtidig tydeligt, at der er investeret tid og kærlighed i den løbende vedligeholdelse, så huset står helt klar til at danne rammen om en ny families nye ferieminder.

Førstehåndsindtrykket bliver bekræftet, når I træder indenfor i huset, for også her er alt pænt og nydeligt, og sommerhusstemningen er samtidig helt i top. De 57 kvadratmeter er godt fordelt, så de bliver til både et badeværelse, to værelser og et åbent opholdsmiljø - alt, hvad I har brug for. I får et smagfuldt indrettet køkken, der er opgraderet med vaskemaskine, og derudover er der fin plads til at udfolde de kulinariske evner, når det regner udenfor, og det derfor er tid til simreretter og hjemmebag. På de regnfulde dage vil I også sætte pris på stuens brændeovn, som spreder varme og hygge fra sin plads i hjørnet.

Når solen vender tilbage, bliver haven til gengæld jeres faste base, og i det gode vejr tilbringes det meste af tiden udendørs, så I vil elske jeres skønne have. Grunden er på hele 1.182 kvadratmeter, så der er rigelig plads til havespil for hele familien, og den lækre, overdækkede terrasse kan suppleres med utallige solkroge rundt om i de grønne hjørner af haven.

Det kan være svært at løsrive sig fra den afslappende atmosfære her på Lille Fjordvej, men nærområdet står også parat med et væld af smukke udflugtsmål. I kan eksempelvis hoppe på cyklerne og sætte kurs mod Nordskoven, hvor I finder landets ældste træer, eller I kan besøge Jægerspris Slot, som ligger side om side med et berømt lille ishus. Takket være den korte afstand til Jægerspris, har I også nem adgang til et stort udvalg af indkøbsmuligheder.

Her får I altså det dejligste fristed helt tæt på fjorden, og det ligger alt sammen under en time i bil fra København!
Lille Fjordvej 8, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
57
Grund:
1182
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter